Цей рецепт є чудовим способом перетворити пакет йогурту на солодкий цитрусовий смаколик
Рецепт торта із залишків йогурту сподобається всім прихильникам шикарних десертів. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для смачну пораду!
Розділіть яйця у дві великі миски. Додайте 30 г цукру і солі в миску для яєчних білків, потім збийте до м’яких піків. Збийте решту цукру з яєчними жовтками, поки суміш не загусне, потім додайте йогурт, ванільну пасту, лимонну цедру та сік і апельсинову цедру.
Додайте біле борошно, перемішайте, поки все добре не з’єднається, потім обережно додайте яєчні білки. Розігрійте духовку до 190 C, вилийте тісто у міцну форму для випікання розміром 20-25 см, а потім поставте її у більшу форму для випікання з високими бортами.
Поставте деко в духовку, потім зробіть марміт, обережно наливши теплу воду на велике деко, доки вона не досягне половини стінок форми. Випікайте приблизно 20 хвилин, поки верхня половина коржа трохи не застигне, як суфле, а нижня залишиться трохи рідкою. Вийміть, зверху покладіть за бажанням подрібнені фісташки та гранатові зерна й подавайте з вершками.
Порада від Інформатора: фісташки ви можете замінити кеш'ю або будь-якими іншими горіхами, а гранат – виноградом чи іншими сезонними фруктами й ягодами. Нехай смакує!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.