Рено зіграв шеф-кухаря, який готував телятину, для більшого аромату обсмажену з алкоголем
Рецепт телятини по-французьки сподобається усім прихильникам пікантних страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
30 липня народився популярний і відомий в усьому світі французький актор Жан Рено, відомий за фільмами "Леон-кілер" і "Васабі". До речі, його справжнє ім'я - Хуан Морено-і-Еррера Хіменес, а за походження він іспанець.
Актор неодноразово грав кухарів. Так, герой Жана Рено у стрічці "Шеф" – Олександр Лагард, знаменитий шеф-кухар уславленого паризького ресторану. А вже у французькій мелодрамі "Історія кохання" Рено зіграв колишнього шеф-кухаря, власника компанії з виробництва заморожених продуктів, який дуже ретельно ставився до їжі. Його партнерку зіграла Жюльєт Бінош, та вигукувала:
"Заморожена качка з апельсинами – це Ви! Розморозьтесь вже нарешті!"
А ось і рецепт страви, яку у фільмі готує Жан Рено - телятина з овочами та соєвим соусом. Рецепт цієї страви навіть наводиться у титрах наприкінці фільму. Наведемо його тут.
Наріжте овочі соломкою і загасіть на слабкому вогні в сотейнику на оливковій олії. Додайте сіль та перець, помішуючи дерев'яною лопаткою.
Наріжте м'ясо на маленькі шматочки товщиною 2 см. Покладіть їх на розігріту сковорідку, рясно полийте арманьяком і підпаліть. Залиште полум'я на 1 хвилину.
Поставте сковорідку на вогонь і посипте м'ясо кунжутним насінням, полийте бальзамічним оцтом і соєвим соусом.
Порада від Інформатора: подавайте гарячу телятину разом з тушкованими овочами.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.