Цукіні у медовому соусі з оригінальною начинкою

Сезон кабачків відкрито!

Рецепт, кухня, їжа, продукти, харчування, лайфхак, корисні поради
Тож пропонуємо вашій увазі смачну закуску із цим овочем.

Рецепт кабачків з цікавою начинкою сподобається усім, хто любить цей чудовий літній овоч. Готувати його просто, а щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!

Вам знадобиться:

  • Цукіні - 3 штуки.
  • Яйця - 3 штуки.
  • Часник - 3-4 зубчики.
  • Зелена цибуля - пучок.
  • Олія - півсклянки.
  • Вода - півсклянки.
  • Соус теріякі - 2 столові ложки.
  • Мед - столова ложка. 
Готуємо цукіні з оригінлаьною начинкою - справжній сезонний закусон 1
Такий варіант страви ще й око порадує, не сумнівайтеся!

Як готувати: 

Помийте та розріжте навпіл кабачки. Вичистіть ножем м'яку серцевину з насінням. Вбийте яйця в окрему миску та добре розмішайте жовток з білком. Залийте середину цукіні яйцем та запечіть на пательні під кришкою.

Змішайте дрібно нашинкований часник, зелену цибулю, соус та мед з олією та водою, доведеною до кипіння. Залийте готові цукіні отриманою сумішшю й смачного!

Порада від Інформатора: перед подачею цукіні можна порізати на менші шматочки, так вони краще просочаться соусом з зеленню та часником. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube