Сезон кабачків відкрито!
Рецепт кабачків з цікавою начинкою сподобається усім, хто любить цей чудовий літній овоч. Готувати його просто, а щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Помийте та розріжте навпіл кабачки. Вичистіть ножем м'яку серцевину з насінням. Вбийте яйця в окрему миску та добре розмішайте жовток з білком. Залийте середину цукіні яйцем та запечіть на пательні під кришкою.
Змішайте дрібно нашинкований часник, зелену цибулю, соус та мед з олією та водою, доведеною до кипіння. Залийте готові цукіні отриманою сумішшю й смачного!
Порада від Інформатора: перед подачею цукіні можна порізати на менші шматочки, так вони краще просочаться соусом з зеленню та часником.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.