29 липня відзначають Національний день лазаньї.
Рецепт лазаньї без пасти сподобається усім прихильникам справжньої італійської кухні й м'яса. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
29 липня в США відзначають Національний день лазаньї. Італійською lasagne - це традиційна страва саме італійської кухні, приготована з шарів тіста - листів лазаньї - разом із шарами начинки, залитими соусом. Проте лазанья популярна по всьому світу, і вона буває ще й м'ясна. Саме таку готує італійський шеф-кухар Марко Черветті. Спробуйте і ви, не пожалкуєте!
Яловичину тонко наріжте та відбийте. Підсмажте її на пательні разом з часником. Смажте м'ясо без фанатизму, оскільки його ще треба буде запікати. Посоліть, поперчіть і залийте вином. Додайте орегано, перемішайте.
Візьміть посуд для запікання, змажте його оливковою олією. Перш шар - м'ясо й томатна паста, другий - моцарела й тертий пармезан. Повторіть все кілька разів, аби вийшов такий собі м'ясний пиріг. Верхній шар змастіть томатною пастою й притрусіть орегано й пармезаном.
Порада від Інформатора: запікайте в добре розігрітій духовці при температурі 180 С 15 хвилин.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.