Такий салат виходить яскравим і дуже смачним за рахунок своїх інгредієнтів
Рецепт салату по-казахськи сподобається всім, хто любить м'ясні салати. Готувати його легко. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Відваріть яловичину та поріжте на тоненькі смужки. Та само на смужки наріжте томати, солодкий перець (жовтий та червоний - для яскравості) й огірки.
Викладіть всі інгредієнти по колу в круглу неглибоку піалу, але вона має бути зручною, аби потім добре перемішати в ній всі інгредієнти. Додайте до салату консервований солодкий зелений горошок, зливши з нього рідину. Посоліть і поперчіть салат.
В центр вичавіть часник і додайте соєвий соус. Все перемішайте та притрусіть свіжою крупно порубаною петрушкою чи кінзою.
Порада від Інформатора: обов'язково потрібно ошпарити часник розпеченим маслом, щоб розкрити всі аромати. Зробити це можна прямо у піалі із салатом.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.