Осінній салат по-казахськи з яловичиною й овочами

Такий салат виходить яскравим і дуже смачним за рахунок своїх інгредієнтів

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Цей салат точно прикрасить ваш стіл!

Рецепт салату по-казахськи сподобається всім, хто любить м'ясні салати. Готувати його легко. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду! 

рецепт 1
Складно знайти яскравіший салат, ніж цей!

Вам знадобиться:

  • Відварена яловичина - 300 г
  • Помідор - 2 штуки.
  • Болгарський перець - 2 штуки.
  • Свіжі огірки - 1 штука.
  • Зелений горошок - 100 г.
  • Червона цибуля - 1 штука.
  • Сіль, перець - до смаку.
  • Часник -2 зубчики.
  • Червоний перець - 5 г.
  • Олія - 100 мл.
  • Соєвий соус - 2 столові ложки.
  • Петрушка, кінза - для подачі. 

Як готувати: 

Відваріть яловичину та поріжте на тоненькі смужки. Та само на смужки наріжте томати, солодкий перець (жовтий та червоний - для яскравості) й огірки.  

Викладіть всі інгредієнти по колу в круглу неглибоку піалу, але вона має бути зручною, аби потім добре перемішати в ній всі інгредієнти. Додайте до салату консервований солодкий зелений горошок, зливши з нього рідину. Посоліть і поперчіть салат. 

В центр вичавіть часник і додайте соєвий соус. Все перемішайте та притрусіть свіжою крупно порубаною петрушкою чи кінзою.

Порада від Інформатора: обов'язково потрібно ошпарити часник розпеченим маслом, щоб розкрити всі аромати. Зробити це можна прямо у піалі із салатом.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ПРАВИЛЬНОЕ ПИТАНИЕ (@pravilnoe.pitanie.kbzu)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube