Крес-салат з квасолею і селерою, Чікен Діжон з руколою й чері, салат з огірка та капусти з авокадо
Рецепти салатів із зеленню, огірками й заправками сподобаються всім любителям ароматної, кулінарної свіжості. Готувати їх просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачні поради.
Для заправки:
Покладіть всі інгредієнти для заправки разом із зеленню в блендер або кухонний комбайн, додайте 50 мл води, збийте до однорідної маси і приправте до смаку. Накрийте кришкою і поставте в холодильник доки не знадобиться - в холодильнику заправка може трохи загуснути, тоді розбавте її невеликою кількістю води.
Доведіть каструлю з підсоленою водою до кипіння, потім бланшуйте квасолю протягом двох-трьох хвилин, поки вона не стане м'якою. Злийте воду і залийте холодною водою, щоб квасоля не розварилася.
Викладіть гарбузове насіння на деко і підсмажте в духовці при 170°C протягом приблизно шести хвилин, поки воно не підрум'яниться і не стане ароматним. Тим часом миємо та сушимо крес-салат.
Порада від Інформатора: для подачі викладіть на велике блюдо крес-салат, зверху розкладіть бланшовану квасолю та селеру і накрийте крес-салатом. Щедро полийте заправкою, посипте насінням і порваним листям зелені та подавайте до столу.
Для заправки:
Капусту дрібно наріжте, огірки також – кубиком. Для заправки змішайтк очищений авокадо, зелень, лимонний сік, воду, сіль, горіхи та оливкову олію. Перебийте все блендером та заправте капусту й огірки. Салат готовий, смачного!
Порада від Інформатора: капусту для цього рецепту можна взяти й звичайну, тільки тоді її добре потисніть.
Для заправки:
У глибоку тарілку додайте листя салату, руколу, помідори чері, відварену курячу грудку.
Приготуйте заправку до салату: до оливкової олії додайте лимонний сік та 2 столові ложки гірчиці "Діжонська". Додайте заправку у салат та перемішайте.
Порада від Інформатора: зверху посипте сиром фета.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.