Ці салати готуються просто, але влетять у копієчку - полуниця по 70 - 100 гривень кіло
Рецепти салатів модної кухні ф'южн сподобаються усім любителям незвичайних смакових експериментів та кулінарних поєднань. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.
Навесні завжди хочеться з'їсти щось свіже, зелене, й ароматно соковите. Втамувату спрагу за фруктами і овочами після розсільної зими вам допоможе кухня, головним принципом якої є поєднання різних кулінарних традицій. Спробуйте, це того варте!
У салатник викладіть руколу, полуницю нарізану навпіл, скручену в трояндочки в'ялену телятину, посипати все тертим пармезаном, полийте гранатовим топінгом. Подавайте одразу.
Помийте редиску та наріжте її кружальцями. Апельсин обчистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Напівкільцями поріжте синю цибулю.
Також помийте, просушіть і викладіть в скляну піалу листя салату та пекінської капусти, останні можна порвати вручну. Подрібніть кінзу й петрушку.
Влийте в піалу оцет та олію, додайте зелень, перемішайте. Додайте також апельсин з редисом і цибулею, і ще раз перемішайте. Прикрасьте салат скибочками манго та листям м'яти.
Порада від Інформатора: за бажанням, ви можете присмачити цей салат ванільним цукром.
Наріжте цибулю дуже тонкими півкільцями і за бажання ошпарте окропом, щоб пішла гіркота. Виріжте з м'якоті обох динь кубики, а якщо є ложка-нуазетка – кульки. З'єднайте їх в об'ємній салатниці з цибулею, м'ятою, соком лимона, олією, сіллю та перцем до смаку.
Посипте зверху дрібно нарізаним чилі, розкришеним сиром фета та кедровими горішками. Безпосередньо перед подачею обережно все перемішайте.
Порада від Інформатора: так само, як м'ята, в цьому рецепті будуть чудово "грати" кінза, рукола або селера. Крім того, салат можна сміливо доповнити шматочками кавуна або персика.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. Підписатися на канал у Viber можна тут.