Рецепт картопляних кульок з часником та зеленню і вафель з сиром та беконом сподобається всім
Рецепт страв з картоплі сподобається всім її фанам. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
Візьміть чотири крупних картоплини, добре їх помийте й відваріть "в мундирі". Почистіть і розімніть до стану картопляної каші. Почистіть та натріть на тертушці сиру моркву. Додайте терту моркву в миску до давленої відвареної картоплі. Все добре перемішайте.
Помийте, наріжте зелень і також додайте в миску. Перемішайте. Всипте борошно, сіль та перець. Вичавіть часник та також додайте до суміші. Ще раз все перемішайте. Влийте олію, перемішайте виделкою вміст миски. Сформуйте з суміші кульки розміром з котлетку й варіть на середньому вогні до готовності.
Порада від Інформатора: подавайте теплим з сироваткою, сметаною чи томатним соком та свіжою зеленню. Смачного!
Почистіть і відваріть картоплю, злийте воду, розімніть її у мисці до стану пюре, але не додавайте молоко та масло, можна лишити невеличкі грудочки.
Дрібно нашинкуйте зелену цибулю. Всипте в миску з картоплею борошно, сіль, перець. Додайте зелену цибулю, вбийте яйце, влийте молоко, все ретельно перемішайте.
Викладайте картопляне "тісто" на форму для випікання бельгійських вафель, накривайте кожну половинку сиром та шинкою, а потім знову "тістом". Випікайте як вафлі.
Порада від Інформатора: подавайте картопляну страву з кетчупом та зеленню до смаку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.