Екзотичні вареники для Віри Брежнєвої. Подавати з тунцем і горішками

Читать на русском

Кожна хазяйка має спробувати приготувати вареники за цим рецептом.

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Такі вареники нікого не залишать байдужими!

Кожна хазяйка має спробувати приготувати вареники за цим рецептом.

Рецепт вареників з незвичайною начинкою сподобається усім, хто полюбляє екпериментувати на кухні - з виграшним результатом для смаку! Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.

3 лютого народилась українська співчака Віра Брєжнєва, яка, з-поміж іншого, полюбляє вареники! З цієї нагоди Інформатор розповість, як приготувати вареники з сиром та авокадо, аби здивувати гостей та порадувати близьких.

Віра Вікторівна Галушка (відома під псевдо Брєжнєва та VERA) - родом з містечка Кам'янського під Дніпром!
Віра Вікторівна Галушка (відома як Брєжнєва та VERA) - родом з містечка Кам'янське у Дніпропетровській області.

Серед господинь побутує думка, що вареники - хоч і смачна, та доволі проста домашня їжа. Спростувати таке судження допоможе оригінальний рецепт закусочних вареників з вельми пікантної начинкою - для справжнісіньких гурманів.Тож, руки на кухню!

Вам знадобиться:

  • Борошно - 300 г (близько 2 склянок).
  • Сіль - щіпка.
  • Масло вершкове - 25 г.

Для начинки:

  • Сир - 100 г.
  • Авокадо - 1 штука.
  • Лимонний сік - 1 столова ложка.
  • Сир пармезан - 50 г.
  • Сіль, чорний перець - за смаком.

Для подачі:

  • Тунець в олії - 1 банка.
  • Йогурт натуральний - 2-3 столові ложки.
  • Кедрові горішки - жменя.
Такі вареники нікого не залишать байдужими!
Такі вареники нікого не залишать байдужими!

Як готувати: 

Почніть з приготування тіста. Вареники з кисломолочним сиром та авокадо готуються з заварного тіста на водіДля цього просійте борошно в миску, змішайте його з сіллю. Закип'ятіть 200 мл води та розтопіть у ній вершкове масло.

Приготування тіста 

Потроху вливайте гарячу воду в борошно, інтенсивно розмішуйте ложкою, заварюючи тісто. Коли тісто злегка охолоне і збереться в грудку, викладіть його на стіл, присипаний борошном, і добре вимісіть упродовж 7-8 хвилин, підсипаючи за необхідності борошна, щоб тісто не липло. Покладіть тісто назад у миску, накрийте вологою серветкою і залиште на 30 хвилин для відпочинку. Тим часом підготуйте начинку.

Приготування начинки 

Сир протріть через сито або пропустіть через м'ясорубку. Стиглий авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і розімніть за допомогою картопляного товкача або тієї ж м'ясорубки. Збризніть лимонним соком. З'єднайте сир з авокадо та сиром пармезан. Приправте сіллю та перцем, перемішайте готову начинку.

Ліпимо вареники

Тісто, що відпочило, тонко розкатайте - 2-3 мм завтовшки, посипаючи за потреби борошном. Виріжте склянкою кружечки. Обрізки тіста використовуйте для повторного розкачування і вирізання кружечків. На кожен кружок покладіть 1 чайну ложку начинки, складіть навпіл і защипніть краї тіста, формуючи вареники. У процесі ліплення вареників покривайте їх тканиною, щоб не підсихали.

Варимо вареники

У великій каструлі закип'ятіть підсолену воду, опускайте в неї вареники порціями і варіть близько 3 хвилин після спливання.

Порада від Інформатора: ці смачні вареники, подані з тунцем і горішками, ідеально пасують для святкового столу, як вишукане частування. Перед підсмажуванням скропіть горішки йогуртом або оливковою олією.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.