Екзотичні вареники для Віри Брежнєвої. Подавати з тунцем і горішками

Кожна хазяйка має спробувати приготувати вареники за цим рецептом.

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Такі вареники нікого не залишать байдужими!

Рецепт вареників з незвичайною начинкою сподобається усім, хто полюбляє екпериментувати на кухні - з виграшним результатом для смаку! Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.

3 лютого народилась українська співчака Віра Брєжнєва, яка, з-поміж іншого, полюбляє вареники! З цієї нагоди Інформатор розповість, як приготувати вареники з сиром та авокадо, аби здивувати гостей та порадувати близьких.

Віра Вікторівна Галушка (відома під псевдо Брєжнєва та VERA) - родом з містечка Кам'янського під Дніпром!
Віра Вікторівна Галушка (відома як Брєжнєва та VERA) - родом з містечка Кам'янське у Дніпропетровській області.

Серед господинь побутує думка, що вареники - хоч і смачна, та доволі проста домашня їжа. Спростувати таке судження допоможе оригінальний рецепт закусочних вареників з вельми пікантної начинкою - для справжнісіньких гурманів.Тож, руки на кухню!

Вам знадобиться:

  • Борошно - 300 г (близько 2 склянок).
  • Сіль - щіпка.
  • Масло вершкове - 25 г.

Для начинки:

  • Сир - 100 г.
  • Авокадо - 1 штука.
  • Лимонний сік - 1 столова ложка.
  • Сир пармезан - 50 г.
  • Сіль, чорний перець - за смаком.

Для подачі:

  • Тунець в олії - 1 банка.
  • Йогурт натуральний - 2-3 столові ложки.
  • Кедрові горішки - жменя.
Такі вареники нікого не залишать байдужими!
Такі вареники нікого не залишать байдужими!

Як готувати: 

Почніть з приготування тіста. Вареники з кисломолочним сиром та авокадо готуються з заварного тіста на водіДля цього просійте борошно в миску, змішайте його з сіллю. Закип'ятіть 200 мл води та розтопіть у ній вершкове масло.

Приготування тіста 

Потроху вливайте гарячу воду в борошно, інтенсивно розмішуйте ложкою, заварюючи тісто. Коли тісто злегка охолоне і збереться в грудку, викладіть його на стіл, присипаний борошном, і добре вимісіть упродовж 7-8 хвилин, підсипаючи за необхідності борошна, щоб тісто не липло. Покладіть тісто назад у миску, накрийте вологою серветкою і залиште на 30 хвилин для відпочинку. Тим часом підготуйте начинку.

Приготування начинки 

Сир протріть через сито або пропустіть через м'ясорубку. Стиглий авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і розімніть за допомогою картопляного товкача або тієї ж м'ясорубки. Збризніть лимонним соком. З'єднайте сир з авокадо та сиром пармезан. Приправте сіллю та перцем, перемішайте готову начинку.

Ліпимо вареники

Тісто, що відпочило, тонко розкатайте - 2-3 мм завтовшки, посипаючи за потреби борошном. Виріжте склянкою кружечки. Обрізки тіста використовуйте для повторного розкачування і вирізання кружечків. На кожен кружок покладіть 1 чайну ложку начинки, складіть навпіл і защипніть краї тіста, формуючи вареники. У процесі ліплення вареників покривайте їх тканиною, щоб не підсихали.

Варимо вареники

У великій каструлі закип'ятіть підсолену воду, опускайте в неї вареники порціями і варіть близько 3 хвилин після спливання.

Порада від Інформатора: ці смачні вареники, подані з тунцем і горішками, ідеально пасують для святкового столу, як вишукане частування. Перед підсмажуванням скропіть горішки йогуртом або оливковою олією.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube