Хрумкі печериці з сюрпризом в духовці - італійський рецепт
Ця страва готується надзвичайно швидко й просто, а виглядає ледь не святково.
Ця страва готується надзвичайно швидко й просто, а виглядає ледь не святково.
Рецепт хрумких печериць з сюрпризом сподобається усім любителям грибних кулінарних ідей. Готувати його легко. А щоб смакувало дужче, Інформатор знайде для вас смачну пораду!
Вам знадобиться:
- Печериці - 10-12 штук (крпуних).
- Фарш або шинка - 150 г.
- Твердий сир - 150 г.
- Борошно - півсклянки.
- Яйце - штука.
- Панірувальні сухарі - півсклянки.
- Рослинна олія - для запікання.
Як готувати:
Очистіть гриби, видаліть ніжку, наповніть їх шматочком твердого сиру та шинки або фаршу.
Запаніруйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці, нарешті в панірувальних сухарях.
Викладіть на деко, змащене олією і відправляйте в духову шафу при 180 С приблизно на 25/30 хвилин (залежно від розміру грибів).
Порада від Інформатора: викладаючи ваші гриби на деко, зверху також змастіть їх олією.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Ароматний чкмерулі - грузинська страва на честь Тамари Гвердцителі
- В Таїланді пригощають супом з півстолітньою витримкою. Поки ніхто не помер - відео
- Як працюють домашні методи перевірки свіжості яєць
- Скільки чашок кави на день справді багато - відповідь науки
- Що приготувати з яєць, якщо набридла проста яєчня - відеорецепт
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.