Хрумкі печериці з сюрпризом в духовці - італійський рецепт

Читать на русском

Ця страва готується надзвичайно швидко й просто, а виглядає ледь не святково.

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, лайфхак, корисні поради
Гриби - інгредієнт незамінний на кожній кухні, вони ситні й дуже смачні, а ще з них можна готувати безліч страв!

Ця страва готується надзвичайно швидко й просто, а виглядає ледь не святково.

Рецепт хрумких печериць з сюрпризом сподобається усім любителям грибних кулінарних ідей. Готувати його легко. А щоб смакувало дужче, Інформатор знайде для вас смачну пораду!

Вам знадобиться:

  • Печериці - 10-12 штук (крпуних).
  • Фарш або шинка - 150 г.
  • Твердий сир - 150 г.
  • Борошно - півсклянки.
  • Яйце - штука. 
  • Панірувальні сухарі - півсклянки.
  • Рослинна олія - для запікання.
Запечені шампінйьони в хрусткому клярі - страва проста в приготуванні і ну дуже смачна!
Запечені шампіньйони в хрусткому клярі - страва проста в приготуванні і ну дуже вже смачна, переконайтеся самі!

Як готувати:

Очистіть гриби, видаліть ніжку, наповніть їх шматочком твердого сиру та шинки або фаршу.

Запаніруйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці, нарешті в панірувальних сухарях.

Викладіть на деко, змащене олією і відправляйте в духову шафу при 180 С приблизно на 25/30 хвилин (залежно від розміру грибів).

Порада від Інформатора: викладаючи ваші гриби на деко, зверху також змастіть їх олією.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от teresacante (@teresacante66)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.