Улюблена страва Олімпійської чемпіонки Ярослави Магучіх

Таке м'ясо з овочами по-французьки має дуже українські інгредієнти

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Це ароматна й ситна страва для всієї сім'ї, насолоджуйтесь смаком!

Рецепт м'яса по-французьки сподобається всім м'ясоїдам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду. 

19 вересня народилась українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, Олімпійська чемпіонка 2024 року, дніпрянка Ярослава Магучіх.

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх є володаркою діючого рекорду зі стрибків у висоту.
Чинна володарка світового рекорду у стрибках в висоту Ярослава Магучіх з Дніпра.

Як справжня українка, дівчина любить борщ і м'ясо.

"Вона любить українські борщі, м'ясо по-французьки та крабовий салат. Коли приїжджає додому, одразу замовляє улюблені страви", – розповіла мати спортсменки Ольга Магучіх.

З нагоди особистого свята української Олімпійської чемпіонки приготуємо м'ясо по-французьки. 

Вам знадобиться:

  • Свинина ошийок - 700 г.
  • Цибуля - 500 г.
  • Картопля - 600 г.
  • Болгарський перець - 1 штука.
  • Помідори - 300 г.
  • Твердий сир - 200 г.
  • Майонез - 200 г.
  • Сіль - 1 чайна ложка.
  • Чорний перець - 1 чайна ложка.
  • Коріандр - 1 чайна ложка.
  • Олія - 3 столові ложки.
Мясо з овочами по-французьки виглядає  смакує дуже апетитно!
М'ясо з овочами по-французьки виглядає й смакує дуже апетитно!

Як готувати: 

Свинину поріжте та відбийте. Посоліть, поперчіть, змажте майонезом. Поріжте тоненькими напівкільцями цибулю, кільцями картоплю, солодкий перець і томати – часточками. 

Натріть на дрібну тертушку твердий сир. Змастіть олією пергамент на деко. Висипте вниз та добре розрівняйте шар цибулі, зверху викладіть в один шар картоплю. Поперчіть і посоліть, а вже тоді поверх викладайте м'ясо.

На м'ясо викладайте солодкий перець і помідори. Щедро притрусіть все тертим твердим сиром і з кутика кондитерського мішечка сприсніть майонезом. Ставте в розігріту духовку при температурі 180 С на 40 хвилин. Смачного! 

Порада від Інформатора: подавайте з петрушкою, кінзою і маслинами, а також томатним соком!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube