Прості рецепти ресторанних страв: домашні ковбаски з сиром і шашлик на шпажках
Готувати їх за цими рецептами надзвичайно просто, спробуйте!
Готувати їх за цими рецептами надзвичайно просто, спробуйте!
Рецепти домашніх ковбасок з сиром та шашлик на шпажках сподобаються усім, хто охоче готує ресторанні страви вдома на власній кухені. Готувати їх дуже просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор вже має для вас смачну пораду!
М'ясні ковбаски з сиром - страва надзвичайно ситна, смачна і актуальна в зимову пору. Багато хто з нас смакував такі в закладах громадського харчування чи під час святкових застіль. Проте виявляється, приготувати їх можна вдома і без особливих зусиль.
Пропонуємо вашій увазі простий рецепт цієї смакоти. Ідеальний натуральний смак, без жодних добавок та консервантів. Ковбаски легко готуються і довго зберігаються в холодильнику. Приготуйте - матимете чудову нагоду запросити на обід чи вечерю близьких та друзів!
Вам знадобиться:
- Куряча грудка - 500 г.
- Твердий сир - 100-150 г.
- Цибуля - 1 штука.
- Часник (за бажанням) - кілька зубчиків.
- Яйце - 1 штука.
- Сіль, перець - до смаку.
Як готувати:
Поріжте куряче м'ясо на шматки середньої крупності. Перебийте його разом з цибулею та яйцями в блендері, посоліть та поперчіть.
Викладіть утворений фарш на харчову плівку продовгуватою смужкою. Зробіть в м'ясі виїмку та покладіть в неї смужку твердого сиру. Загорніть плівку так, аби утворилася ковбаска. Зробіть кілька таких ковбасок з усього фаршу. Зав'яжіть плівку з обох кінців та проваріть в киплячій воді. Дістаньте ковбаски, звільніть від плівки та обсмажте на сковороді на рослинній олії.
Порада від Інформатора: подавайте з салатом з пекінської капусти, моркви, огірка та редиски, порізаних тонкими слайсами.
Влаштуйте собі день шашлику вдома, адже все легко, оригінально та дуже смачно. Рідні будуть просто в захваті!
Вам знадобиться:
- Куряча грудка - 600 г.
- Сухий часник - 1 чайна ложка.
- Червоний перець - 0,5 чайної ложки.
- Сіль, чорний перець - за смаком.
- Рослинна олія - 50 мл.
Маринад (для 200 г грудки)
- Гірчиця - 1 чайна ложка.
- Мед - 1 чайна ложка.
- Сметана - 1 чайна ложка.
- Томатна паста - 1 чайна ложка.
- Соєвий соус - 2 столові ложки.
Як готувати:
Курячу грудку поріжте на невеликі кубики. Змішайте всі інгредієнти для маринаду, тобто, гірчицю, мед, сметану, томатну пасту та соєвий соус. Замочіть м'ясо в маринаді на підгодини-годину.
Приправте м'ясо сумішшю з сухого часнику, червоного та чорного перцю й солі. Запікайте шашлики 20-25 хвилин при 200 С на рослинній олії, попередньо вставивши в м'ясо - шпажки.
Порада від Інформатора: шпажки потрібно заздалегідь замочити у воді.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Картопля цибулі - не товариш: які продукти краще вигнати з холодильника
- Як працюють домашні методи перевірки свіжості яєць
- Як швидко розморозити м’ясо без мікрохвильовки: сіллю, цукром, оцтом
- Знайдена найкраща дієта проти Covid-19: в Україні вдосталь необхідних продуктів
- Скільки чашок кави на день справді багато - відповідь науки
- Гратен по-савойськи від іменинника Ектора Хіменес-Браво - відеорецепт
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.