Прості рецепти ресторанних страв: домашні ковбаски з сиром і шашлик на шпажках

Готувати їх за цими рецептами надзвичайно просто, спробуйте!

Їжа, продукти, лайфхак, рецепт, корисні поради
М'ясні страви - те, чого не вистачає в холоди.

Рецепти домашніх ковбасок з сиром та шашлик на шпажках сподобаються усім, хто охоче готує ресторанні страви вдома на власній кухені. Готувати їх дуже просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор вже має для вас смачну пораду! 

М'ясні ковбаски з сиром - страва надзвичайно ситна, смачна і актуальна в зимову пору. Багато хто з нас смакував такі в закладах громадського харчування чи під час святкових застіль. Проте виявляється, приготувати їх можна вдома і без особливих зусиль.

Пропонуємо вашій увазі простий рецепт цієї смакоти. Ідеальний натуральний смак, без жодних добавок та консервантів. Ковбаски легко готуються і довго зберігаються в холодильнику. Приготуйте - матимете чудову нагоду запросити на обід чи вечерю близьких та друзів! 

Вам знадобиться:

  • Куряча грудка - 500 г.
  • Твердий сир - 100-150 г.
  • Цибуля - 1 штука.
  • Часник (за бажанням) - кілька зубчиків.
  • Яйце - 1 штука.
  • Сіль, перець - до смаку. 

Як готувати:

Поріжте куряче м'ясо на шматки середньої крупності. Перебийте його разом з цибулею та яйцями в блендері, посоліть та поперчіть.

Викладіть утворений фарш на харчову плівку продовгуватою смужкою. Зробіть в м'ясі виїмку та покладіть в неї смужку твердого сиру. Загорніть плівку так, аби утворилася ковбаска. Зробіть кілька таких ковбасок з усього фаршу. Зав'яжіть плівку з обох кінців та проваріть в киплячій воді. Дістаньте ковбаски, звільніть від плівки та обсмажте на сковороді на рослинній олії. 

Порада від Інформатора: подавайте з салатом з пекінської капусти, моркви, огірка та редиски, порізаних тонкими слайсами. 

Від такої страви не відмовиться жоден член родини!
Від такої страви не відмовиться жоден член родини, крім справжнісіньких веганів!

Влаштуйте собі день шашлику вдома, адже все легко, оригінально та дуже смачно. Рідні будуть просто в захваті!

Вам знадобиться:

  • Куряча грудка - 600 г.
  • Сухий часник - 1 чайна ложка.
  • Червоний перець - 0,5 чайної ложки.
  • Сіль, чорний перець - за смаком.
  • Рослинна олія - 50 мл.

Маринад (для 200 г грудки)

  • Гірчиця - 1 чайна ложка.
  • Мед - 1 чайна ложка.
  • Сметана - 1 чайна ложка.
  • Томатна паста - 1 чайна ложка.
  • Соєвий соус - 2 столові ложки. 

Як готувати:

Курячу грудку поріжте на невеликі кубики. Змішайте всі інгредієнти для маринаду, тобто, гірчицю, мед, сметану, томатну пасту та соєвий соус. Замочіть м'ясо в маринаді на підгодини-годину. 

Приправте м'ясо сумішшю з сухого часнику, червоного та чорного перцю й солі. Запікайте шашлики 20-25 хвилин при 200 С на рослинній олії, попередньо вставивши в м'ясо - шпажки. 

Порада від Інформатора: шпажки потрібно заздалегідь замочити у воді.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ПРАВИЛЬНОЕ ПИТАНИЕ (@pravilnoe.pitanie.kbzu)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube