За цим рецептом ви зможете приготувати понад 5 л овочевого рагу
Рецепт консервованої квасолі – з баклажанами, солодким перцем і помідорами сподобається всім прихильникам овочевих сумішей взимку. Готувати його просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
Квасолю необхідно попередньо зварити до готовності, але слідкуйте, щоб вона не розварилася. Баклажани помийте і наріжте кубиками. Перець теж наріжте кубиками. Моркву натріть на дрібній терці. Цибулю наріжте кубиками. Помідори пропустіть через м'ясорубку.
Візьміть велику каструлю, поставте її на газ і тушкуйте всю цю масу - поетапно. Влийте на дно олію, коли вона закипить - вкиньте моркву, потім цибулю, трішки підсмажте, а далі вкиньте баклажани, перець, помідори, а наприкінці квасолю. В цю масу влийте оцет, додайте цукор і сіль. Тушкуйте до готовності – приблизно 1,5 години.
Вихід: 11 півлітрових банок. Смачного!
Порада від Інформатора: найкраще зробити ось так – розкидайте масу гарячою у стерильні банки, простерилізуйте ще 15 хвилин і тільки потім закатайте.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.