Дієта Сінді Кроуфорд: рецепт коронної страви
Кроуфорд має двох дітей, втім прекрасно виглядає і зараз.
Кроуфорд має двох дітей, втім прекрасно виглядає і зараз.
Рецепт нута з овочами сподобається усім, хто тримає гарну форму. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
20 лютого народилась зірка світових подіумів, американська супермодель, акторка та бізнесвумен Сінді Кроуфорд. Сінтія Енн Кроуфорд увірвалася на модельну сцену в 1980-х і швидко стала однією з найпопулярніших моделей у світі. Її поява у відеокліпі Джорджа Майкла "Freedom" стала легендарною, так само, як і знімання в чуттєвій рекламі Pepsi на Суперкубку 1992 року.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Сінді має двох дітей та прекрасно виглядає і зараз. Відомо, що аби тримати форму, модель дотримується кількох простих правил харчування, які підійдуть усім! Кроуфорд дотримується низькоглікемічної дієти. Усі продукти, які вона вживає, мають низький глікемічний індекс. Низькоглікемічні продукти - це ті, які мають відносно невеликий вплив на рівень цукру в крові під час вживання в їжу.
До них відносяться такі:
- броколі, шпинат, капуста, цвітна капуста, болгарський перець,
- бобові: сочевиця, нут, чорна квасоля, квасоля,
- цільнозернові: овес, лобода, коричневий рис, ячмінь, цільнозерновий хліб,
- горіхи та насіння: мигдаль, волоські горіхи, насіння чіа, лляне насіння,
- фрукти: ягоди (чорниці, полуниці, малина), яблука, апельсини, груші,
- нежирні білки: куряча грудка, індичка, риба, тофу, яйця,
- молочні продукти: грецький йогурт, сир, молоко (бажано нежирне або несолодке),
- крім того, Сінді п'є теплу воду з лимоном (на склянку води - вичавлює сік півлимона), протеїновий коктейль щоранку, їсть хумус і багато салатів.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Ми пропонуємо вашій увазі рецепт нута з овочами - смачної та поживної страви для тих, хто воліє завжди бути в найкращій формі!
Вам знадобиться:
- Нут - 1 стакан.
- Цибуля - 1 штука.
- Морква - 1 штука.
- Томатний сік - 350 мл.
- Цукор - 1 чайна ложка.
- Рослинна олія - 2 столові ложки.
- Сіль - за смаком.
- Перець - за смаком.
Як готувати:
Підготуйте всі необхідні продукти. Залийте нут водою так, щоб вона була вище його на 2 см і залиште замочуватися на 8 годин. Через деякий час нут вбере майже всю воду. Долийте ще близько склянки води і поставте на вогонь.
Варіть нут близько години. Він має стати м'яким. У процесі додайте трохи солі. Коли нут буде готовий, злийте воду, що залишилася. Цибулю очистіть від лушпиння та поріжте дрібним кубиком. Моркву помийте, очистіть і натріть на крупній тертці.
Розігрійте на сковороді рослинну олію. Викладіть на сковорідку цибулю та моркву. Смажте овочі на невеликому вогні близько 5 хвилин. Додайте до овочів томатний сік, всипте цукор, сіль і перець. Перемішайте. Смажте все разом ще близько 5 хвилин. Додайте в сковороду відварений нут і перемішайте.
Накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте нут з овочами приблизно 20 хвилин. Точний час залежить від обраної сковороди й особливостей роботи плити. Вимкніть вогонь і дайте страві настоятися близько 2 годин. Готову страву посипте свіжою зеленню!
Порада від Інформатора: замість томатного соку можна використовувати протерту м'якоть томатів. Можна додати й інші овочі - добре підійдуть болгарський перець, кабачок, баклажан. Щоб зробити смак страви яскравішим, додайте часник і улюблені спеції. Нехай смакує!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.