Правильний ситний обід Олени Зеленської - рецепт

Читать на русском

Сьогодні свій День народження святкує Олена Зеленська, яка є прихильницею збалансованого здоровго харчування.

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Приготуємо простий рецепт м'яса з овочами, який сподобається навіть першій леді, адже це справжня поживна смакота!

Сьогодні свій День народження святкує Олена Зеленська, яка є прихильницею збалансованого здоровго харчування.

Рецепт м'яса з овочами сподобається усім, хто полюбляє м'ясо в маринаді, запечене із овочами в духовці. Готувати його просто. А щоб смакувало ще дужче, Інформатор має для вас смачну пораду. 

6 лютого народилась перша леді України Олена Зеленська. Вона зізналась, що до здорового харчування прийшла не одразу, про що нині шкодує. Проте зараз Зеленська харчується збалансовано і має свої чіткі правила щодо цього.

Так, дружина українського президента споживає мясо виключно з овочами, та раз на тиждень їсть рибу, яку, щоправда, не надто любить. Часом Олена Зеленська, за її ж словами, дозволяє собі, що називається, зайвого, проте завжди збалансовує свій раціон після солоденького чи фастфуду. 

"Авжеж, іноді хочеться солоденького, іноді – солоненького або взагалі фастфуду! Коли дуже хочеться – дозволяю собі, але знаю, що завтра маю відпрацювати в залі й зробити менш калорійний раціон. Мої правила: не поєдную м’ясо й рибу ні з чим, крім овочів. Якщо хочу кашу або картоплю – з овочами. Не люблю рибу. Але один-два рази на тиждень обов’язково їм", - поділилась вона в дописі в Instagram.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Що ж, Інформатор вітає першу леді з народинами та пропонує читачам рецепт м'яса з овочами, який вражає своєю простотою, а смакує - на всі 100%!

М'ясо, запечене з овочами - смачна корисна класика!
М'ясо, запечене з овочами - смачна й корисна кулінарна класика!

Вам знадобиться:

  • Свинина (ребро) - 0,5 кг.
  • Картопля - 1,4 кг.
  • Морква - 250 г.
  • Цибуля - 150 г.
  • Буряк - 150 г.

Маринад для м'яса:

  • Сіль - 1 чайна ложка.
  • Паприка копчена - 1 чайна ложка.
  • Олія - 2 столові ложки.
  • Мед - 1 столова ложка.
  • Часник - 2 зубчики.

Маринад для овочів:

  • Сіль, суха аджика, олія.
Мясо в такому маринаді вийде ароматним і солодкуватим!
М'ясо в такому маринаді вийде ароматним і солодкуватим!

Як готувати: 

Посоліть свинячі ребра та додайте до них копченої паприки, олії, часнику та меду. Перемішайте та залиште на одну-дві години для маринування. 

Тим часом помийте, почистіть та поріжте картоплю та моркву. Картоплю можна порізати продовгуватими часточками, а моркву - кружальцями. Викладіть овочі на деко, застелене фольгою, посоліть, додайте суху аджику та олію. Все перемішайте. 

Зверху викладіть замариноване м'ясо, порізаний на крупні пласкі часточки буряк та цибулю напівкільцями. Накрийте все фольгою та відправте у розігріту до 200С духовку на одну годину. Тоді зніміть фольгу та поставте деко в духовку вже без неї ще на 10 хвилин. 

Порада від Інформатора: наприкінці додайте до страви ароматну суху або свіжу зелень. Смачного! 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

в:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.