На приготування такої страви у вас піде приблизно година
Рецепт фаршированих курячих гомілок сподобається всім, хто любить незвичайні рецепти з м'яса птиці. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
27 вересня свій День народження святкує популярний український телеведучий Руслан Сенічкін, який 11 років готує в рамках авторської програми "Правила Сніданку: рецепти Руслана Сенічкіна" на проєкті "Сніданок з 1+1".
Спершу зробіть начинку. Помийте та поріжте невеличкими шматочками печериці, підсмажте у вершках з цибулею. Наріжте маслини, натріть твердий сир і змішайте все, додавши спеції, сіль та перець.
Відбийте гомілки без кісточок. Викладіть начинку на м'ясо та зафіксуйте шпажками. Підсмажте м'ясо на пательні з обох боків до скоринки, а вже потім випікайте в розігрітій духовці. Викладіть підрум'янене м'ясо на пергамент на деко при температурі 180 С і запікайте впродовж пів години. Смачного!
Порада від Інформатора: подавайте зі свіжою зеленню та кисло-солодким томатним соусом з часником!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.