Улюблений фарширований обід Руслана Сенічкіна

На приготування такої страви у вас піде приблизно година

Рецепт, їжа, приготування, кухня, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Експериментуйте й начиняйте м'ясо птиці на свій смак!

Рецепт фаршированих курячих гомілок сподобається всім, хто любить незвичайні рецепти з м'яса птиці. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.  

27 вересня свій День народження святкує популярний український телеведучий Руслан Сенічкін, який 11 років готує в рамках авторської програми "Правила Сніданку: рецепти Руслана Сенічкіна" на проєкті "Сніданок з 1+1".  

Український телеведучий Руслан Сенічкін. Фото: Сніданок з 1+1.
Український телеведучий Руслан Сенічкін. Фото: Сніданок з 1+1.

Фаршироване м'ясо гомілки 

Вам знадобиться:

  • Гомілка без кісточки – 6 штук.
  • Печериці – 250 г.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Вершки – 100 мл.
  • Твердий сир – 150 г.
  • Маслини без кісточок – 100 г.
  • Сіль, перець – до смаку.
  • Орегано – 1 чайна ложка.
  • Сушений базилік – до смаку.
  • Карі – до смаку. 
  • Рослинна олія – 5 столових ложок.
Такию стравою легко порадувати і сім'ю, і гостей!
Такою стравою легко порадувати і сім'ю, і гостей! Зображення з відео – 1plus1.video.

Як готувати: 

Спершу зробіть начинку. Помийте та поріжте невеличкими шматочками печериці, підсмажте у вершках з цибулею. Наріжте маслини, натріть твердий сир і змішайте все, додавши спеції, сіль та перець.

Відбийте гомілки без кісточок. Викладіть начинку на м'ясо та зафіксуйте шпажками. Підсмажте м'ясо на пательні з обох боків до скоринки, а вже потім випікайте в розігрітій духовці. Викладіть підрум'янене м'ясо на пергамент на деко при температурі 180 С і запікайте впродовж пів години. Смачного!

Порада від Інформатора: подавайте зі свіжою зеленню та кисло-солодким томатним соусом з часником!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube