Порадуйте близьких і рідних пригощаннями у східному стилі
Рецепт фаршированого перцю по-арабськи сподобається всім любителям небанальних страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
Помийте та обчистіть перці, видаліть плодоніжку та серцевину з насінням. Зріжте верхню частину перчика так, щоб його зручно було начиняти, немов овочеве відерце.
З тонкого тіста філо виріжте кола радіусом, що перевищує висоту кожної перчини, – так ви зможете загорнути перчик в тісто. Далі загорніть перці в тісто, як на відео, і начиніть їх фаршем зі спеціями.
Накрийте кожну перчинку шматочком тіста та змажте жовтками. Поставте на деко (можна капнути крапельку масла!) і випікайте в розігрітій духовці до готовності (30-40 хвилин при 210°C). Подавайте зі сметаною та подрібненою зеленню петрушки. Смачного!
Порада від Інформатора: перчик для цієї страви обирайте не надто м'ясистий, щоб було зручніше загортати його в тісто.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.