Фарширований перець в тісті по-арабськи: смакуйте осінь

Порадуйте близьких і рідних пригощаннями у східному стилі

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Така ситна й ароматна страва чудово смакуватиме восени!

Рецепт фаршированого перцю по-арабськи сподобається всім любителям небанальних страв. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.

Вам знадобиться:

  • Тісто філо - упаковка.
  • Фарш - 350 г.
  • Перці - 4 штуки.
  • Сіль, перець - до смаку.
  • Спеції - до смаку.
  • Свіжа зелень - до фаршу.
  • Яйця (жовтки) - 2 штуки.
  • Олія - для випікання.
Таке оригінальне пригощання точно зігріє позитивними емоціями всю родину!
Це оригінальне пригощання не тільки наситить, але й зігріє позитивними емоціями всю родину!

Як готувати: 

Помийте та обчистіть перці, видаліть плодоніжку та серцевину з насінням. Зріжте верхню частину перчика так, щоб його зручно було начиняти, немов овочеве відерце.

З тонкого тіста філо виріжте кола радіусом, що перевищує висоту кожної перчини, – так ви зможете загорнути перчик в тісто. Далі загорніть перці в тісто, як на відео, і начиніть їх фаршем зі спеціями.

Накрийте кожну перчинку шматочком тіста та змажте жовтками. Поставте на деко (можна капнути крапельку масла!) і випікайте в розігрітій духовці до готовності (30-40 хвилин при 210°C). Подавайте зі сметаною та подрібненою зеленню петрушки. Смачного! 

Порада від Інформатора: перчик для цієї страви обирайте не надто м'ясистий, щоб було зручніше загортати його в тісто. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube