Така лазанья легка, бо не містить м'ясного соусу, а кожен шар пасти замінений кабачками
Порада від Інформатора: підчеревок чи шинку можна замінити копченим лососем — вийде дуже смачно та вишукано.
Повільно й акуратно додайте до масла й борошна молока, безперервно помішуючи. Посоліть, трохи поперчіть. Мішайте майбутній соус безперервно, уникаючи утворення грудочок, до загустіння.
Як загустіє — соус готовий, відставте його в сторону.
Порада від Інформатора: якщо у вас нема часу чи натхнення готувати бешамель, можете замінити його сиром моцарела и навіть сиром для тостів.
Підчеревок наріжте дуже тонкими скибочками, сир теж.
Тепер починаємо збирати лазанью.
На нього нанесіть соус бешамель. Зверху — підчеревок. На нього — сир. Далі — знову кабачки, бешамель, підчеревок та сир. І так у 3-4 шари.
Випікайте за температури 180 градусів 35 хвилин.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.