Улюблена страва зірки серіалу Кухня, киянки Катерини Кузнецової

Омлет з перепелиних яєць виходить дуже ніжним

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Приготуйте фітнес-омлет в духовці і прикрасьте зеленню й овочами!

Рецепт фітнес-омлету з перепелиних яєць з овочами сподобається всім, хто тримає гарну форму. Готувати його просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.  

Зірка популярного серіалу "Кухня", киянка Катерина Кузнецова - справжня українка! Донька українського футболіста й тренера Олега Кузнецова нині мешкає в Київі. Вона відмовилась від зйомок в Росії, говорить українською у побуті й підтримує нашу країну в протистоянні з російським окупантом, живучи в українській столиці!

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kate Kuznetsova (@katykino)

12 липня Катерина святкує День народження, тож приготуємо страву, яка точно сподобається акторці. Адже вона є прихильницею системи фізичних вправ Barre, що поєднує балетні вправи з вправами силового тренінгу, пілатеса та йоги.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kate Kuznetsova (@katykino)

Катерина підтримує форму і снідає легким омлетом із зеленню.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kate Kuznetsova (@katykino)

Приготуємо фітнес-омлет з перепелиних яєць - з пармезаном та овочами. Омлет виходить дуже ніжним, рекомендуємо скуштувати!

Вам знадобиться:  

  • Перепелині яйця - 6-8 штук.
  • Молоко або низькопроцентні вершки - чверть склянки.
  • Пармезан - 50 г.
  • Моцарела - 50 г.
  • Шпинат - пучок.
  • Спеції (перець, прованські трави) - до смаку.
  • Сіль - до смаку.
  • Оливкова олія - 2 столові ложки. 
  • Маринований часник - 1-2 зубочки.
  • Чері - 2-3 штуки.
  • Тостовий хліб - 1-2 шматочки.
  • Ікра лосося - 30 г. 
  • Вершкове масло - 10-15 г.

Як готувати: 

Яйця вимийте з содою, склавши в зручну миску з теплою водою. Зробіть це м’якою губкою і, сполоснувши, викладайте на чисту ганчірку. Промокніть, по одному акуратно розбийте і вилийте в миску. Вершків влийте спочатку близько половини, розколотіть масу зубцями виделки і присоліть, додайте спеції.

Натріть на терці сир, стружка по можливості повинна виходити короткою. Нагрійте сковороду, спочатку несильно. Покладіть масло і дайте йому повільно розтанути, потім збільшіть нагрівання до середнього. Або використайте для запікання в духовці оливкову олію.

Сир змішайте з яйцями і вилийте на сковорідку чи деко. Чекайте поки низ омлету загусне і почне підрум’янюватися. Лопаткою підніміть краї омлету так, щоб рідкі краї стекли донизу (якщо смажете на сковороді). Підсмажте ще трохи, потім швидко, але акуратно переверніть (якщо запікаєте омлет в духовці, робити цього не потрібно).

Омлет можна довести до бажаного ступеня готовності, прикривши кришкою або відправивши при середньому нагріві в духовку. Прикрасьте омлет шпинатом, чері, маринованим часником, моцарелою й ароматними травами. Зробіть тости з ікрою і також подавайте їх до сніданку. 

Порада від Інформатора: подавайте сніданой гарячим або з розсолом, заправляйте зеленню, сметаною, соусами за бажанням. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube