Омлет з перепелиних яєць виходить дуже ніжним
Рецепт фітнес-омлету з перепелиних яєць з овочами сподобається всім, хто тримає гарну форму. Готувати його просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Зірка популярного серіалу "Кухня", киянка Катерина Кузнецова - справжня українка! Донька українського футболіста й тренера Олега Кузнецова нині мешкає в Київі. Вона відмовилась від зйомок в Росії, говорить українською у побуті й підтримує нашу країну в протистоянні з російським окупантом, живучи в українській столиці!
Посмотреть эту публикацию в Instagram
12 липня Катерина святкує День народження, тож приготуємо страву, яка точно сподобається акторці. Адже вона є прихильницею системи фізичних вправ Barre, що поєднує балетні вправи з вправами силового тренінгу, пілатеса та йоги.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Катерина підтримує форму і снідає легким омлетом із зеленню.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Приготуємо фітнес-омлет з перепелиних яєць - з пармезаном та овочами. Омлет виходить дуже ніжним, рекомендуємо скуштувати!
Яйця вимийте з содою, склавши в зручну миску з теплою водою. Зробіть це м’якою губкою і, сполоснувши, викладайте на чисту ганчірку. Промокніть, по одному акуратно розбийте і вилийте в миску. Вершків влийте спочатку близько половини, розколотіть масу зубцями виделки і присоліть, додайте спеції.
Натріть на терці сир, стружка по можливості повинна виходити короткою. Нагрійте сковороду, спочатку несильно. Покладіть масло і дайте йому повільно розтанути, потім збільшіть нагрівання до середнього. Або використайте для запікання в духовці оливкову олію.
Сир змішайте з яйцями і вилийте на сковорідку чи деко. Чекайте поки низ омлету загусне і почне підрум’янюватися. Лопаткою підніміть краї омлету так, щоб рідкі краї стекли донизу (якщо смажете на сковороді). Підсмажте ще трохи, потім швидко, але акуратно переверніть (якщо запікаєте омлет в духовці, робити цього не потрібно).
Омлет можна довести до бажаного ступеня готовності, прикривши кришкою або відправивши при середньому нагріві в духовку. Прикрасьте омлет шпинатом, чері, маринованим часником, моцарелою й ароматними травами. Зробіть тости з ікрою і також подавайте їх до сніданку.
View this post on Instagram
Порада від Інформатора: подавайте сніданой гарячим або з розсолом, заправляйте зеленню, сметаною, соусами за бажанням. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.