Цей пряний домашній делікатес до пива готувати дуже просто
Рецепт української закуски зі спеціями до пива сподобається всім любителям бекону, сала і шкварок. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
Цьогоріч 7 вересня відзначається Міжнародний день бекону. Це відбувається щороку у першу суботу вересня. Напевно, це найулюбленіше неофіційне свято для людей, які не уявляють свого життя без апетитного делікатесу, а започаткували його - американці. Проте українці мають власну відповідь - і це шкурлаки! Їх ми сьогодні й приготуємо.
Відділіть шкірки від сала та наріжте на соломку. Складіть нарізані шкірки у зручну ємність і добре засоліть, перемішайте та поставте на ніч в холодильник. На ранок дістаньте, промийте від солі та обсушіть на паперових рушниках.
Додайте часник, чорний та червоний перець, мелену паприку й коріандр і перемішайте, щоб спеції добре розподілилися. Залиште в холодильнику ще на 2-3 години, а далі можна пробувати. Смачного!
Порада від Інформатора: оберіть сало з товщою шкірочкою - тоді шкурлаки будуть соковитіші.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.