Улюблені українські закуски Кемерон Діас

Свинячі шкварки й цибулеві кільця: ці не дієтичні страви - вибір акторки

Лайфхак, їжа, продукти, харчування, корисні поради, рецепт, кухня
Приготування цих страв не займе у вас багато часу

Рецепти свинячих шкварок та цибулевих кілець сподобаються всім любителям цих поживних і смачних закусок. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.

30 серпня народилась американська акторка Кемерон Діас. Вона відома своїми модельними формами, які їй вдається підтримувати й зараз.

Кемерон Мішель Діас
Інколи Діас балує себе не дієтичними смаколиками!

Проте, як виявилось акторка не завжди дотримується дієти. Інколи вона балує себе смачними й жирними смаколиками. Серед її улюблених - свинячі шкварки та цибулеві кільця, саме їх і приготуємо. 

Свинячі шкварки

Вам знадобиться:

Сало або бекон - 250 г (всмажиться наполовину).

Як готувати: 

Зріжте з сала шкірку. Наріжте сало на смужки 7 мм, потім на кубики по 3-4 мм. Витопіть сало на пательні на маленькому вогні. Сало має стати прозорим - в цьому стані воно ще м'яке. Особливий, впізнаваний аромат шкварок з'явиться, коли сало пожовтіє. 

З сала витопиться рідина - смалець, який при охолодженні загусне. На ньому можна смажити або з'єднати його з часником і зеленню та намазувати на хліб. Тож, від'єднайте смалець від шкварок (злийте жир) і подавайте. Смачного!

Порада від Інформатора: для шкварок сало обирайте таке, щоб прожилок м'яса було якомога меннше.

Цибулеві кільця в пивному клярі від шефині Лізи Глінської

Вам знадобиться:

Цибуля - 1 кг.

Для пивного кляру:

  • Борошно - 230 г (7,5 столових ложок з гіркою).
  • Сіль - 1 чайна ложка. 
  • Світле пиво - 370 мл.
  • Розпушувач - 8 г (2 чайні ложки).

Додатково:

  • Борошно - 50 г (2,5 столові ложки без гірки).
  • Рослинна олія - для фритюру.

Як готувати:

Обчистіть і наріжте цибулю кільцями шириною 1,5 см. Розберіть та занурте кільця в холодну воду. Залиште цибулеві кільця у холодній воді на 5-10 хвилин, щоб вона не була гірка. Далі просушіть кільця на паперовому рушнику.

Приготуйте пивний кляр: для цього змішайте борошно, розпушувач та сіль. Додайте світле пиво та вимішайте, щоб не було грудочок. 

Обваляйте кільця в борошні, потім у пивному клярі та занурте в розігріту олію. Обсмажте до золотавої скоринки. Викладіть кільця
на паперовий рушник, дайте стекти зайвому жиру і насолоджуйтесь!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube