Свинячі шкварки й цибулеві кільця: ці не дієтичні страви - вибір акторки
Рецепти свинячих шкварок та цибулевих кілець сподобаються всім любителям цих поживних і смачних закусок. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
30 серпня народилась американська акторка Кемерон Діас. Вона відома своїми модельними формами, які їй вдається підтримувати й зараз.
Проте, як виявилось акторка не завжди дотримується дієти. Інколи вона балує себе смачними й жирними смаколиками. Серед її улюблених - свинячі шкварки та цибулеві кільця, саме їх і приготуємо.
Сало або бекон - 250 г (всмажиться наполовину).
Зріжте з сала шкірку. Наріжте сало на смужки 7 мм, потім на кубики по 3-4 мм. Витопіть сало на пательні на маленькому вогні. Сало має стати прозорим - в цьому стані воно ще м'яке. Особливий, впізнаваний аромат шкварок з'явиться, коли сало пожовтіє.
З сала витопиться рідина - смалець, який при охолодженні загусне. На ньому можна смажити або з'єднати його з часником і зеленню та намазувати на хліб. Тож, від'єднайте смалець від шкварок (злийте жир) і подавайте. Смачного!
Порада від Інформатора: для шкварок сало обирайте таке, щоб прожилок м'яса було якомога меннше.
Цибуля - 1 кг.
Для пивного кляру:
Додатково:
Обчистіть і наріжте цибулю кільцями шириною 1,5 см. Розберіть та занурте кільця в холодну воду. Залиште цибулеві кільця у холодній воді на 5-10 хвилин, щоб вона не була гірка. Далі просушіть кільця на паперовому рушнику.
Приготуйте пивний кляр: для цього змішайте борошно, розпушувач та сіль. Додайте світле пиво та вимішайте, щоб не було грудочок.
Обваляйте кільця в борошні, потім у пивному клярі та занурте в розігріту олію. Обсмажте до золотавої скоринки. Викладіть кільця
на паперовий рушник, дайте стекти зайвому жиру і насолоджуйтесь!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.