Українська лазанья з цвітною капустою від італійського шефа Марко Черветті

Читать на русском

Він називає її - пастіччо, а готує - з подрібненою цвітною капустою, кількома видами сиру, салом та зеленню

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні продукти, лайфхак
Приготуйте рідкий соус, схожий на бешамель, за італійським рецептом.

Він називає її - пастіччо, а готує - з подрібненою цвітною капустою, кількома видами сиру, салом та зеленню

Рецепт пастіччо з цвітною капустою від італійського шефа сподобається усім, хто любить італіську кухню та цвітну капусту. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!

Лазанья або Lasagne - італійський макаронний виріб, тонкий лист тіста у формі квадрата або прямокутника, а також страва італійської кухні, що традиційно готується з макарон з шарами різної начинки. 

Дуже популярна в Італії та усьому світі! Смакує із сосусом бешамель тощо.
Лазанью знають у всьому світі! 

Пропонуємо вашій увазі рецепт насиченої лазаньї від італійського шефа Марко Черветті. Він називає її - пастіччо, а готує - з подрібненою цвітною капустою, кількома видами сиру, салом та зеленню - загалом по-українськи

Вам знадобиться:

  • Сало з прожилками м'яса - шматочок.
  • Паста лазанья (тонке покупне тісто) або макарони твердих сортів - 300 г.
  • Цвітна капуста - невеличка головка.
  • Часник - 1 головка.
  • Твердий сир - 150-200 г.
  • Молоко - склянка. 
  • Вершкове масло - 100 г.
  • Мускатний горіх - чайна ложка.
  • Пармезан - 70 г.
  • Кориця - пів чайної ложки.
  • Борошно - столова ложка.
  • Петрушка - пучок.
Страва особливо Смакує із сосусом бешамель.
Страва особливо смакує із сосусом бешамель.

Як готувати: 

Поріжте сало невеличкими шматками й підсмажте на оливковій олії до золотистого кольору. Нашинкуйте часник та додайте до сала на сковорідку. Покришіть цвітну капусту й смажте разом з салом, коли те підрум'яниться. Також покришіть та додайте петрушку. Посоліть та поперчіть. 

Приготуйте соус а-ля бешамель. Налийте в каструльку молоко й поставте її на невеликий вогонь. Додайте вершкове масло, сіль та мускатний горіх та борошно - без фанатизму. Натріть пармезан, додайте кориці, - соус готовий. Остудіть його.

Тим часом перебийте в блендері вміст сковорідки з цвітною капустою та петрушкою. Закип'ятіть воду, посоліть її й зваріть пасту лазанья (пластинки тонкого тісто) або макарони твердих сортів. 

Далі змастіть деко вершковим маслом, покладіть кілька столових ложок бешамелю, викладіть макарони чи листи тіста, потім - масу з петрушкою та цвітною капустою, ще раз змастіть шар соусом. Далі твердий сир, порізаний на шматочки, та тертий пармезан. Далі так само викладіть всі інгредієнти шарами. 

Порада від Інформатора: запікайте страву при температурі 180С у духовці протягом півгодини. Хай смакує!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.