Суші по-швидкому: тяп - ляп і красиво

Рулет з буряковим пюре виходить дуже смачним, а суші - немов з ресторану

Рецепт, їжа, продукти, харчуванн, корисні поради, лайфхак
Приготуйте вишукані страви з риби вдома, без особливих зусиль

Рецепти суші та рибного рулета сподобаються всім поціновувачам став з червоної риби. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.

Вразьте домашніх простими й водночас вишуканими стравами з риби!
Вразьте домашніх простими й водночас вишуканими стравами з риби!

Рибний рулет 

Вам знадобиться: 

  • Філе червоної риби - 150 г.
  • Філе білої риби - 150 г.
  • Буряк - 2 штуки.
  • Сіль, перець горошком - до смаку. 
  • Листи норі - 5-6 штук. 
  • Майонез, гірчиця, олія - по столовій ложці.

Як готувати: 

Очистіть філе риби від кісточок. Наріжте його продовгуватими смужками. Зваріть буряк, обчистіть його, посоліть, додайте перець горошком та перебийте до стану пюре в блендері. Замаринуйте в контейнері філе риби в буряковому пюре, поставивши суміш в холодильник на кілька годин.

Наріжте листи норі та загорніть кожну полоску рибного філе в шматочки норі. Викладіть їх один на один поперемінно з білої та червоної риби так, щоб вийшов рулет, та щільно оберніть харчовою плівкою. Знову відправте в холодильник ще на годинку.

Порада від Інформатора: змішайте майонез, гірчицю та олію - для соусу. Нарізайте рулет, не знімаючи харчову плівку. Зніміть її перед вживанням страви. Подавайте з соусом.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Qistoh (@qistohtheone)

Ліниві суші "Топчик" 

Вам знадобиться: 

На 28 шт:

  • Рис (сухий)  - 100 г. 
  • Вода - 110 мл.

Для заправки:

  • Цукор - 2 чайні ложки.
  • Оцет - 15 мл.
  • Сіль - 1/2 чайної ложки.

Начинка:

  • Слабосолена червона риба - 180 г.
  • Крем-сир - 100 г.
  • Огірок - 1 штука. 
  • Авокадо - 1 штука. 
  • Аркуш норі - 1 штука. 
  • Кунжут - дрібка.
  • Харчова плівка.
  • Пергамент.
  • Форма для льоду чи цукерок. 

Як готувати: 

Візьміть форми для льоду або цукерок (найкраще силіконові, з них легше виймати вміст). Дрібно поріжте рибу, огірок та авокадо. Відваріть рис, покришіть лист норі та змішайте з вареним рисом. 

Викладіть на дно форми шматочки риби. Потім огірок з авокадо. Накрийте все крем-сиром та шаром рису з норі, присипте кунжутом. Запакуйте форму в харчову плівку, накрившии її першаментом, й поставте в холодильник та дайте застигнути.

Порада від Інформатора: виймайте, знімайте плівку та прикрашайте кожне ліниве суші заправкою до смаку, попередньо змішавши цукор, оцет та сіль. Також можна подавати із соусом теріякі або соєвим соусом.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Фудблогер🇺🇦 (@top_havchik_)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube