Ці страви з усім відомих інгредієнтів ніколи не втратять своєї актуальності!
Рецепти трьох страв від популярного українського музиканта сподобаються усім його фанатам, і не тільки. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
24 березня народився фронтмен гурту "Тік" Віктор Бронюк. Музикант, а в минулому - шкільний вчитель, прекрасно готує та навіть був ведучим кулінарного шоу "Перше, друге та компот" на телеканалі ICTV. Тож, на честь іменинника приготуємо страви за його ж рецептами.
Такий суп містить солоні інгредієнти, котрі затримують в організмі рідину й дозволяють відновитись на ранок після вживання алкоголю увечері.
Почистіть та кубиками наріжте картоплю, киньте в воду та поставте на невеликий вогонь. Зробіть засмажку з цибулі та моркви. Останню натріть на тертушку.
Злийте маринад з грибів, промийте їх. Закиньте гриби до засмажки. Тим часлм вкиньте у каструлю до картоплі крупу, якщо любите розсольник з крупою. Вкиньте в окроп засмажку та залиште варитися на середньому вогні.
Натріть мариновані огірки. Закиньте натерті огірки до каструлі. Посоліть страву. Додайте квасолю, зливши з неї рідину. Додайте зелень - петрушку, кріп, кінзу, зелену цибулю до смаку.
Дайте страві настоятися 10-15 хвилин і подавайте теплою до столу зі сметаною чи томатним соком.
Порада від Інформатора: ретельно мийте овочі перед приготуванням та навіть після попереднього миття і очистки, радить Віктор Бронюк. Аби ж не позбавляти зелень вітамінів, порвіть її руками.
Розморозьте хек, наріжте на шматочки та посоліть. Обваляйте рибу у борошні та підсмажте на олії до золотистої скоринки.
До прозорості підсмажте цибулю, додайте моркву та горошок. Додайте сіль, томатний соус і добре перемішайте, тушкуйте все разом 5-7 хвилин.
Викладіть рибу в каструлю, зверху засипте овочами та тушкуйте зе 20 хвилин на повільному вогні до готовності. Смачного!
Подрібніть крабові палички - можна кільцями, наріжте сир та яйця - кубиками, вичавіть часник, змішайте. Додайте сухарики, сіль, перець та сметану. Все ще раз перемішайте. Салат - готовий, нехай смакує!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.