Рецепти салату з мівіни та сухарів, сосисок у сушках та батона запеченого з сиром і беконом
Рецепти страв зі звичайного хліба сподобаються всім, хто не любить витрачати на приготування їжі забагато часу. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.
Розріжте батон навпіл вздовж і вийміть м'якуш. Наріжте помитий томат на кружальця, сир на кубики. Викладіть на скоринку батона, звільнену від м'якуша, сир, томати, бекон і зелень. Накрийте ще шаром сиру й батону і обсмажте на деко в духовці при температурі 180 С 10-12 хвилин.
Дістаньте страву з духовки, дайте охолонути пару хвилин. Зніміть верхню частину батону, полийте нижню гірчицею чи аджикою, знову накрийте батоном. Нарізайте і подавайте на стіл.
Порада від Інформатора: подавайте з кисляком, кефіром чи томатним соком.
Сушки слід надіти на сосиски, залити молоком і дати постояти 15 хвилин. Потім перекладіть їх у форму, змажте майонезом і присипте тертим твердим сиром. Поставте у розігріту духовку за температи 200 С на 15 хвилин. Частування готове!
Попередньо запарте мівіну, наріжте ковбасу та яйце, додайте кукурудзу, майонез і перемішайте. Для пікантності додайте часник, за бажанням. Зверху посипте сухарями.
Порада від Інформатора: можна додати до салату зелень чи улюблені приправи.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.