Рецепти часникових рулетів та запеченого часнику сподобаються всім прихильникам цієї приправи.
Рецепти часникових рулетів та запеченого часнику сподобаються всім прихильникам цієї приправи. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.
19 квітня відзначають День часнику. З цієї нагоди Інформатор пропонує приготувати чесночні рулети та запечений часник.
У мисці змішайте зелень, подрібнений часник, оливкову олію, сіль та перець. Розподіліть цю суміш на листі тіста, що відтанув, і скачайте в рулет. Гострим ножем розріжте рулет на рівні частини.
Перекладіть рулетики, що вийшли, на пергамент і 15 хвилин випікайте в розігрітій до 200 C духовці. Готова випічка має підрум'янитися і стати пишніше.
Порада від Інформатора: трохи охолодіть її та подавайте до столу.
Розріжте головки часнику впоперек і покладіть на лист зрізом вгору. Збризкайте їх оливковою олією, розкидайте чебрець, посоліть і поперчіть. Накрийте часник фольгою і випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці півгодини. Потім видаліть фольгу і продовжуйте готувати часник близько 10 хвилин, щоб він підрум'янився.
Порада від Інформатора: готові зубчики викладіть на тости або використовуйте для приготування інших страв, наприклад, соусів для пасти.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.