Сніданок холостяка за десять хвилин від переможця МастерШеф

Читать на русском

Брускета з чипсою та скремблом - готуємо з Вадимом (Павою) Бжезинським

Читать на русском
Їжа, продукти, рецепт, корисні поради, харчування, лайфхак
Цей смачний ранковий перекус можна приготувати з інгредієнтів, які є в будь-якому холодильнику.

Брускета з чипсою та скремблом - готуємо з Вадимом (Павою) Бжезинським

Рецепт парубоцького сніданку сподобається усім, хто звечора забув скупитись в супермаркеті, аби приготувати концептуальний сніданок, тож викручуємось з того, що маємо в холодильнику. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.

Переможець шоу "МастерШеф-7" Пава приготував такий сніданок за завданням маестро кулінарії Ектора Хіменеса-Браво. На все про все в нього пішло всього 10 хвилин. Bellissimo!

Вам можуть знадобитися:

  • Піца з салямі - шматочок.
  • Помідори консервовані - 1-2 штуки. 
  • Хліб - пару скибок.
  • Яйця - 2 штуки. 
  • Томатний соус - 100 г.
  • Зелень - пучок. 
  • Огірок свіжий - 1 штука.
  • Сосиски - 3 штуки.
  • Сир - 150 г.
  • Сметана - півсклянки. 
  • Кефір - 250 мл.
Такий тост виглядає надзвичайно апетитно!
Такий тост виглядає надзвичайно апетитно, а готується простіше простого!

Як готувати: 

Беремо яйця, випускаємо їх в каструльку. Туди ж додаємо сметану або кефір, все збиваємо - на повільному вогні. Отримуємо яєчний  скрембл. 

Натираємо свіжий огірок на тертушку середнього розміру. Дрібно нарізаємо сосиски або салямі та підсмажуємо до шкварочок. 

Потім підсмажуємо на сковорідці хліб до тостового стану. Натираємо твердий сир та посипаємо ним тости, ще трошки підсмажуємо на повільному вогні сиром донизу. 

Викладаємо на сирну частину тосту скрембл, огірок та м'ясні шкварки. 

Порада від Інформатора: подаємо брускету з сирною чипсою з яєчним скремблом, зеленню й беконом - у вигляді ранкового тосту, присмачивши томатним соусом до смаку. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.