Брускета з чипсою та скремблом - готуємо з Вадимом (Павою) Бжезинським
Рецепт парубоцького сніданку сподобається усім, хто звечора забув скупитись в супермаркеті, аби приготувати концептуальний сніданок, тож викручуємось з того, що маємо в холодильнику. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Переможець шоу "МастерШеф-7" Пава приготував такий сніданок за завданням маестро кулінарії Ектора Хіменеса-Браво. На все про все в нього пішло всього 10 хвилин. Bellissimo!
Беремо яйця, випускаємо їх в каструльку. Туди ж додаємо сметану або кефір, все збиваємо - на повільному вогні. Отримуємо яєчний скрембл.
Натираємо свіжий огірок на тертушку середнього розміру. Дрібно нарізаємо сосиски або салямі та підсмажуємо до шкварочок.
Потім підсмажуємо на сковорідці хліб до тостового стану. Натираємо твердий сир та посипаємо ним тости, ще трошки підсмажуємо на повільному вогні сиром донизу.
Викладаємо на сирну частину тосту скрембл, огірок та м'ясні шкварки.
Порада від Інформатора: подаємо брускету з сирною чипсою з яєчним скремблом, зеленню й беконом - у вигляді ранкового тосту, присмачивши томатним соусом до смаку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.