Паста - з сиром, броколі й томатами - ситний перекус на будь-який смак.
Рецепти страв з макарон сподобається усім любителям пасти. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
На розігріту сковорідку киньте шматок вершкового масла. Помийте та навпіл поріжте томати чері. Препасеруйте їх на пательні з маслом. Посоліть, додайте цілі листки свіжого шпинату. Поперчіть, за потреби додатково посоліть, перемішайте. Влийте в суміш молоко.
Відваріть пасту з макаронів твердих сортів. Злийте воду та всипте на пательню, затріть пармезаном і перемішайте.
Порада від Інформатора: варіть макарони згідно інструкції на упаковці, проте макарони твердих сортів можна недоварити, а лишити під кришкою в окропі, так вони зготуються напевно.
Помийте та відваріть броколі. Додайте до броколі вершки чи густу сметану й тертий пармезан, а також молоко (або воду) та сіль, все перемішайте в блендері до однорідності. Відваріть макарони, змішайте з пастою з броколі і подавайте страву теплою з томатами. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.