Що б такого смачного приготувати з макаронів
Паста - з сиром, броколі й томатами - ситний перекус на будь-який смак.
Паста - з сиром, броколі й томатами - ситний перекус на будь-який смак.
Рецепти страв з макарон сподобається усім любителям пасти. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Паста зі шпинатом й томатами на молоці
Вам знадобиться:
- Томати чері - 350 г.
- Шпинат - пучок.
- Спагеті (макарони твердих сортів) - 300 г.
- Вершкове масло - 100 г.
- Пармезан - 150 г.
- Молоко - склянка.
- Сіль, перець - до смаку.
Як готувати:
На розігріту сковорідку киньте шматок вершкового масла. Помийте та навпіл поріжте томати чері. Препасеруйте їх на пательні з маслом. Посоліть, додайте цілі листки свіжого шпинату. Поперчіть, за потреби додатково посоліть, перемішайте. Влийте в суміш молоко.
Відваріть пасту з макаронів твердих сортів. Злийте воду та всипте на пательню, затріть пармезаном і перемішайте.
Порада від Інформатора: варіть макарони згідно інструкції на упаковці, проте макарони твердих сортів можна недоварити, а лишити під кришкою в окропі, так вони зготуються напевно.
Паста з броколі та сиром
Вам знадобиться:
- Броколі - 250 г.
- Пармезан - 100 г.
- Вершки або густа сметана - 150 г.
- Молоко - півсклянки.
- Фігурні макаронні вироби твердих сортів - 200 г.
- Сіль - до смаку.
Як готувати:
Помийте та відваріть броколі. Додайте до броколі вершки чи густу сметану й тертий пармезан, а також молоко (або воду) та сіль, все перемішайте в блендері до однорідності. Відваріть макарони, змішайте з пастою з броколі і подавайте страву теплою з томатами. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.