Дрю обожнює палтус з овочами - страву поживну і легку водночас!
Рецепт риби по-італійськи сподобається усім, хто не уявляє свого раціону без морепродуктів. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
22 лютого народилась американська акторка, кінорежисерка, модель, письменниця і продюсерка Дрю Беррімор. Вона обожнює їсти палтус по-міланськи - рибу за смачним італійським рецептом.
Причому, Дрю й приготувати може власноруч! На приготування корисної та легкої рибної страви, за словами знаменитої голлівудської акторки, йде всього 25 хвилин.
Для риби:
Для заливки:
Змішайте помідори, цибулю та листя руколи. У невеликій мисці збийте 1/4 склянки оливкової олії, бальзамічний оцет, сіль і перець.
Покладіть філе палтуса між двома листами поліетиленової плівки. Використовуючи м'ясний молоток або качалку, акуратно розкачайте рибу. Повторіть із другим філе. Зніміть філе з поліетиленової плівки. Вмочіть кожен шматочок у збите яйце, потім посипте хлібними крихтами.
У великій сковорідці розтопіть вершкове масло і столову ложку оливкової олії. Коли сковорідка нагріється, додайте філе і готуйте по 2-3 хвилини з кожного боку. Зніміть із вогню. Покладіть по одному філе на кожну тарілку.
Порада від Інформатора: подавайте разом із руколою та помідорами, приправленими підготовленою заливкою.
У сотейнику на невеликому вогні розтопіть вершкове масло й обсмажте, постійно помішуючи, щоб не було грудочок, борошно до золотистого кольору.
Поступово влийте рибний бульйон, не перестаючи помішувати. Щойно влили бульйон - вимкніть вогонь і помішуйте до отримання однорідної маси.
Знову запаліть невеликий вогонь, поверніть сотейник на плиту і доведіть соус до кипіння. Варіть соус п'ять хвилин, весь час помішуючи. Посоліть і поперчіть за смаком, перелийте у вогнетривкий посуд і поставте на водяну баню.
Білки відокремте від жовтків, збийте їх до отримання піни. Окремо збийте жовтки. Акуратно перемішайте білки з жовтками і змішайте масу, що вийшла, з соусом. Перемішайте до отримання однорідної маси і подавайте до риби.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.