Палтус по-міланськи за рецептом Дрю Беррімор

Читать на русском

Дрю обожнює палтус з овочами - страву поживну і легку водночас!

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Нині Дрю Беррімор - 48 років, а виглядає вона вельми чудово.

Дрю обожнює палтус з овочами - страву поживну і легку водночас!

Рецепт риби по-італійськи сподобається усім, хто не уявляє свого раціону без морепродуктів. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!

22 лютого народилась американська акторка, кінорежисерка, модель, письменниця і продюсерка Дрю Беррімор. Вона обожнює їсти палтус по-міланськи - рибу за смачним італійським рецептом.

Дрю Беррімор не раз перефарбовувала волосся та відчайдушно худла, зараз акторка має гарну форму.
Дрю Беррімор не раз перефарбовувала волосся та відчайдушно худла, зараз акторка має гарну форму.

Причому, Дрю й приготувати може власноруч! На приготування корисної та легкої рибної страви, за словами знаменитої голлівудської акторки, йде всього 25 хвилин.

Вам знадобиться:

Для риби:

  • Помідори черрі - 200 г.
  • Червона цибуля - половинка.
  • Рукола - пучок. 
  • Оливкова олія  - 1/4 столової й 1 столова ложка.
  • Бальзамічний оцет - 2 столові ложки. 
  • Сіль - 1/2 чайної ложки.
  • Чорний перець - 1/4 чайна ложка.
  • Філе стейка палтуса - 300 г.
  • Яйця - 2 штуки.
  • Панірувальні сухарі - 1 столова ложка. 
  • Вершкове масло - 2 столові ложки. 

Для заливки:

  • Рибний бульйон - 750 мл.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Яйця - 2 штуки.
  • Борошно - 2 столові ложки.
  • Сіль, чорний або білий перець - за смаком.
Ця страва дієтична, і готується надзвичайно швидко й легко!
Ця страва дієтична, й готується надзвичайно швидко й легко!

Як готувати палтус з овочами: 

Змішайте помідори, цибулю та листя руколи. У невеликій мисці збийте 1/4 склянки оливкової олії, бальзамічний оцет, сіль і перець.

Покладіть філе палтуса між двома листами поліетиленової плівки. Використовуючи м'ясний молоток або качалку, акуратно розкачайте рибу. Повторіть із другим філе. Зніміть філе з поліетиленової плівки. Вмочіть кожен шматочок у збите яйце, потім посипте хлібними крихтами.

У великій сковорідці розтопіть вершкове масло і столову ложку оливкової олії. Коли сковорідка нагріється, додайте філе і готуйте по 2-3 хвилини з кожного боку. Зніміть із вогню. Покладіть по одному філе на кожну тарілку.

Порада від Інформатора: подавайте разом із руколою та помідорами, приправленими підготовленою заливкою.

Рибний соус посилить смак вашої страви.
Рибний соус посилить смак вашої страви.

Готуємо білий соус до риби

У сотейнику на невеликому вогні розтопіть вершкове масло й обсмажте, постійно помішуючи, щоб не було грудочок, борошно до золотистого кольору.

Поступово влийте рибний бульйон, не перестаючи помішувати. Щойно влили бульйон - вимкніть вогонь і помішуйте до отримання однорідної маси.

Знову запаліть невеликий вогонь, поверніть сотейник на плиту і доведіть соус до кипіння. Варіть соус п'ять хвилин, весь час помішуючи. Посоліть і поперчіть за смаком, перелийте у вогнетривкий посуд і поставте на водяну баню.

Білки відокремте від жовтків, збийте їх до отримання піни. Окремо збийте жовтки. Акуратно перемішайте білки з жовтками і змішайте масу, що вийшла, з соусом. Перемішайте до отримання однорідної маси і подавайте до риби.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.