Ви матимете справу з асорті - з курки із солодким перцем, двома видами сиру, базиліком, часником та вершками.
Рецепт курки з сиром сподобається усім, хто любить поживні сніданки, що жають заряд енергії на весь день. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
Змішайте сіль, перець, паприку і сушений базилік і переверніть куряче філе в суміші спецій. Обсмажте філе на вершковому маслі на середньому вогні до повної готовності. Дайте охолонути та наріжте його на шматочки.
Потім на тій самій пательні з олією обсмажте дрібно нарізаний червоний, жовтий і зелений перець разом із дрібно нарізаною червоною цибулею. Додайте пресований часник і дайте настоятися, поки перець не стане м'яким.
Додайте вершки та вершковий сир і доведіть до кипіння. Всипте тертий сир і дайте йому розплавитися в соусі. Додайте курку, та свіжий базилік і перемішайте.
Порада від Інформатора: подавайте з пармезаном і свіжим базиліком, з рисом чи пастою (для цього заздалешідь відваріть макарони).
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.