Курка з сиром та базиліком для ситного сніданку
Ви матимете справу з асорті - з курки із солодким перцем, двома видами сиру, базиліком, часником та вершками.
Ви матимете справу з асорті - з курки із солодким перцем, двома видами сиру, базиліком, часником та вершками.
Рецепт курки з сиром сподобається усім, хто любить поживні сніданки, що жають заряд енергії на весь день. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
Вам знадобиться:
- Куряче філе - 2 штуки.
- Солодкі перці - 3 штуки.
- Вершкове масло - для смаження.
- Червона цибулина - штука.
- Часник - 2 зубчики.
- Сіль - 1 чайна ложка.
- Перець - 1 чайна ложка.
- Паприка - 1 чайна ложка.
- Базилік (сушений) - 1 чайна ложка.
- Вершковий сир - 250 г.
- Твердий сир - 150 г.
- Тертий "Пармезан".
- Свіжий базилік.
- Вершки.
Як готувати:
Змішайте сіль, перець, паприку і сушений базилік і переверніть куряче філе в суміші спецій. Обсмажте філе на вершковому маслі на середньому вогні до повної готовності. Дайте охолонути та наріжте його на шматочки.
Потім на тій самій пательні з олією обсмажте дрібно нарізаний червоний, жовтий і зелений перець разом із дрібно нарізаною червоною цибулею. Додайте пресований часник і дайте настоятися, поки перець не стане м'яким.
Додайте вершки та вершковий сир і доведіть до кипіння. Всипте тертий сир і дайте йому розплавитися в соусі. Додайте курку, та свіжий базилік і перемішайте.
Порада від Інформатора: подавайте з пармезаном і свіжим базиліком, з рисом чи пастою (для цього заздалешідь відваріть макарони).
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.