Готуємо з яблук: запечені з медом та картоплею, салат із сиром та соус до м'яса
Рецепти страв з яблук сподобаються всім любителям цього соковитого фрукта. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще яскравіше, Інформатор має для вас смачну пораду!
Яблука складаються з великої кількості вітамінів та корисних речовин. Зокрема, в одному яблуці міститься:
А ще вони чудово втамовують голод, а страви з яблук – свіжі та ароматні. Тож, смачного!
Помийте яблука, виріжте серцевину, шкірку не зчищайте. Почистьте картоплю, поріжте овоч та фрукт на часточки середнього розміру. Обмажте кожну медом та посипте улюбленими прянощами (це може бути куркума, солодка паприка, коріандр, кардамон, орегано). Все можна за бажанням трошки підсолити.
Викладайте на деко і запікайте до готовності впродовж 35-40 хвилин при температурі 180-190 С, за потреби час від часу перевертайте часточки картоплі та яблук.
Помийте та поріжте яблука на тоненькі часточки. Руками порвіть вимите листя салату, невеличкими кубиками наріжте твердий сир. Все змішайте, додавши листя свіжої м'яти. Збризніть все лаймовим соком, за бажанням додайте кеш'ю. Подавайте з краплею оливковою олії.
Яблука помийте та поріжте на невеличкі часточки. Залийте водою і засипте цукром. Проваріть на невеликому вогні. Потім блендером зробіть пюре. Маса має отримати консистенцію рідкого дитячого харчування. Вичавіть сік лимонів. Додайте чайну ложку солі та доведіть до кипіння. Поперчіть до смаку, перемішайте.
Порада від Інформатора: за ще одним простим рецептом яблука без шкірок засипаються цукром до смаку, з додаванням класичної гірчиці, оцту та олії, все перебивається в блендері та подається не тільки до м'яса, а ще й до салатів чи бутербродів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.