Найпростіший рецепт домашньої бринзи в міських умовах

Бринза відмінно профілактує хвороби кісток

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Бринза чудово смакує до кави та гарнірів!

Рецепт домашньої бринзи сподобається всім, хто любить екологічну молочку. Готувати її дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

Для приготування бринзи вдома вам потрібен час і зовсім небагато інгредієнтів. В роботі з бринзою слід бути акуратними й терплячими, радять майстри, тоді вона вийде ніжна й дуже смачна. Тож, руки на кухню і почнемо!

Вам знадобиться:

  • Молоко – 6 л на одну бринзу.
  • Закваска для йогурту – пів столової ложки ферменту.
Порадуйте рідних і близьких продуктом власного приготування!
Порадуйте рідних і близьких продуктом власного приготування!

Як готувати: 

Влийте в молоко закваску перемішайте і відставте на добу. Через добу акуратно нерізкими рухами виберіть згусток в посуд на марлю. Потім кілька разів відтисніть і підвісьте стікати.

Коли бринза стече, щедро її посоліть з усіх боків. Бринза гарно всотує сіль. Зберігайте готову бринзу в холодильнику (прослідкуйте, щоб у ньому не було явних різких запахів інших продуктів). 

Порада від Інформатора: на етапі посолу можна додавати до бринзи ароматні запашні трави. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube