Бринза відмінно профілактує хвороби кісток
Рецепт домашньої бринзи сподобається всім, хто любить екологічну молочку. Готувати її дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Для приготування бринзи вдома вам потрібен час і зовсім небагато інгредієнтів. В роботі з бринзою слід бути акуратними й терплячими, радять майстри, тоді вона вийде ніжна й дуже смачна. Тож, руки на кухню і почнемо!
Влийте в молоко закваску перемішайте і відставте на добу. Через добу акуратно нерізкими рухами виберіть згусток в посуд на марлю. Потім кілька разів відтисніть і підвісьте стікати.
Коли бринза стече, щедро її посоліть з усіх боків. Бринза гарно всотує сіль. Зберігайте готову бринзу в холодильнику (прослідкуйте, щоб у ньому не було явних різких запахів інших продуктів).
Порада від Інформатора: на етапі посолу можна додавати до бринзи ароматні запашні трави. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.