Італійський сирний суп для Римми Зюбіної

Подавайте сирний суп зі стиглими рожевими томатами й руколою, хрустким багетом

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
За бажанням та для більшої поживності ви можете додати до страви відварне куряче філе

Рецепт сирного супу сподобається всім прихильникам італійської кухні. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

23 серпня народилась відома українська акторка Римма Зюбіна. На її честь ми приготуємо сирний суп за італійським рецептом. 

Римма Зюбіна обожнює сирний суп.
Римма Зюбіна активно грає в театрі та знімається в кіно.

Італійський сирний крем-суп

Вам знадобиться:

  • Курячий бульйон – 1 л.
  • Яйця – 3 штуки.
  • Манна крупа – 2 столові ложки.
  • Пармезан – 50 г.
  • Петрушка, мускатний горіх, сіль, перець – до смаку.
  • Зелень кропу  – для прикрашання.

За бажанням: 

  • Червона цибуля – 1 штука.
  • Волоські горіхи – 1 столова ложка. 
  • Куряче філе – 150-200 г (за бажанням).
  • Томати, рукола, багет – для подачі.
Деякы гурмани додають до сирного супу цибулю.
Деякі гурмани також додають до сирного супу цибулю, її нарізають напівкільцями.

Як готувати: 

У склянку відлийте бульйон і відправте його в холодильник. Решту бульйону поставте на вогонь. Натріть пармезан на дрібній тертці.

Яйця добре збийте, додайте до них охолоджений бульйон зі склянки, все перемішайте. Потім потихеньку додайте до суміші манну крупу, безперервно помішуючи. Додайте тертий сир, мускатний горіх і дрібно нарізану зелень петрушки. Ретельно все перемішайте.

В киплячий бульйон потроху влийте отриману суміш, безперервно помішуючи вінчиком. Доведіть до кипіння, не перестаючи помішувати. Як тільки суп закипить, зменште вогонь, додайте сіль і перець. Варіть 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб манка не приставала до дна. Перед подачею сирного супу до столу прикрасьте його тертим сиром і зеленню.

Порада від Інформатора: за бажанням та для більшої поживності ви можете додати до страви відварне куряче філе, його можна руками порвати на волокна або перебити в блендері. Також можна додати до страви перебиті в блендері волоські горіхи. Подавайте сирний суп зі стиглими рожевими томатами й руколою, хрустким багетом!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube