Подавайте сирний суп зі стиглими рожевими томатами й руколою, хрустким багетом
Рецепт сирного супу сподобається всім прихильникам італійської кухні. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
23 серпня народилась відома українська акторка Римма Зюбіна. На її честь ми приготуємо сирний суп за італійським рецептом.
За бажанням:
У склянку відлийте бульйон і відправте його в холодильник. Решту бульйону поставте на вогонь. Натріть пармезан на дрібній тертці.
Яйця добре збийте, додайте до них охолоджений бульйон зі склянки, все перемішайте. Потім потихеньку додайте до суміші манну крупу, безперервно помішуючи. Додайте тертий сир, мускатний горіх і дрібно нарізану зелень петрушки. Ретельно все перемішайте.
В киплячий бульйон потроху влийте отриману суміш, безперервно помішуючи вінчиком. Доведіть до кипіння, не перестаючи помішувати. Як тільки суп закипить, зменште вогонь, додайте сіль і перець. Варіть 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб манка не приставала до дна. Перед подачею сирного супу до столу прикрасьте його тертим сиром і зеленню.
Порада від Інформатора: за бажанням та для більшої поживності ви можете додати до страви відварне куряче філе, його можна руками порвати на волокна або перебити в блендері. Також можна додати до страви перебиті в блендері волоські горіхи. Подавайте сирний суп зі стиглими рожевими томатами й руколою, хрустким багетом!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.