За цим рецептом букурію в родині співачки готують часто
Рецепт букурії сподобається всім поціновувачам молдавської кухні. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
18 жовтня народилась українська співачка й авторка пісень Світлана Лобода. На проєкті "Літня кухня" вона разом з мамою, тіткою й сестрою приготувала молдавську букурію, що в перекладі на українську мову означає – радість. Приготуємо і ми.
Для начинки:
Для страви:
Цибулю, борошно й цикорій треба нарізати й обсмажити на оливковій олії. Посоліть, додайте спеції до смаку. Потім додайте вершкове масло.
Помийте куряче філе, зробіть на ньому розрізи. Фаршируйте філе готовою овочевою сумішшю й зашийте розріз нитками або зубочистками. Фаршироване філе обсмажте в клярі з борошна і яйця, по 4 хвилини з кожного боку. Смачного!
Порада від Інформатора: готуючи начинку, цибулю обсмажуйте до золотистої скоринки, потім додавайте моркву й масло.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.