До вашої уваги три лайфхаки про те, як зробити життя на кухні простішим, якщо задача - посмажити їжу.
Часто-густо смажити виходить з боєм, а вся річ у тім, що їжа - улюблені котлетки, рибка чи яєчня - пригорають до сковорідки. Звісно, можна витратитись на дорогий посуд для смаження з антипригарним покриттям. Проте воно також має свій вік служби, а крім того вдома вже є чугунна, алюмінієва та одна сковорідка з нержавійки. Інформатор розповість три прості способи, як смажити так, аби не підгорало.
Пергамент кладуть на дно сковорідки, вирізавши коло у відповідності до її діаметру. Далі наливають олію для смаження та готують продукти як завжди - поверх пергаменту.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Оцет слід налити на чисту сковорідку перед смаженням, в кількості 1 чайної ложки. Розподіліть його по всій поверхні і прокаліть на невеликому вогні, доки рідина не випарується. Не ополіскуючи сковорідку, можна починати готувати - їжа точно не прилипне і не пригорить.
Потрібно поставити посуд на вогонь та нагріти. Потім висипати 3-4 ложки солі. Періодично помішуючи, просмажте сіль, поки вона не змінить свій колір. Зсипте сіль зі сковорідки та прогрйте на ній рослинну олію - буквально кілька крапель. Остудіть, витріть та готуйте.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.