Супчик з дині, часнику та чері - просто вибуховий літній мікс, що чудово освіжає.
Рецепт супу з дині, часнику та помідорів чері сподобається всім поціновувачам пікантних смаків. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Диня - чудова баштанна культура, медовий плід якої обожнюють як дорослі, так і малеча. Він корисний і дуже-дуже солодкий та ароматний. Наприкінці липня настає сезон динь, а отже приготуємо незвичайну страву за рецептом популярного шеф-кухаря Євгена Клопотенка - холодний супчик з динею, часничком, крихітними томатами й м'ятою. Буде смачно!
Диню треба охолодити. Для цього відправте її в холодильник на 2 години. Потім дістаньте з холодильника, помийте, очистіть від шкірки та видаліть кісточки. Наріжте невеликими шматочками.
Покладіть диню в блендер. Додайте свіжу м'яту, зубчик часнику, оливкову олію, розрізані навпіл томати чері, дрібку солі та полийте лимонним соком або соком лайма. Збийте до однорідної маси.
Перелийте суп в тарілку та додайте трохи дрібно нарізаної ріпчастої цибулі. Цибулю можна обсмажити. Перебийте суп в блендері.
Порада від Інформатора та шефа: замість ріпчастої цибулі можете використовувати червону, так як вона має більш ніжний смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.