Рецепти часникового хліба та трикутних пампушок, як у бабусі
Рецепти часникових страв сподобаються всім поціновувачам гостренького. Готувати їх дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради!
Розігрійте духовку до 220C. Деко вистеліть фольгою. В мисці змішайте вершкове масло, гострий перчик, ріпчасту цибулю, часник і насіння кунжуту. Добре приправити сіллю.
Наріжте товсті скибочки хліба так, щоб не прорізати основу. Викладіть на піднос. Змастіть вершковим маслом між усіма шматочками, потім наповніть сиром і квашеною капустою. Загорніть хліб у фольгу.
Випікайте 15 хвилин, потім зніміть фольгу і запікайте ще п’ять хвилин або поки сир не розплавиться і не стане золотистим. Смачного!
Порада від Інформатора: якщо у вас є прес для часнику, саме час його використовувати, або ви можете просто використовувати часникову пасту.
Замісіть тісто. Спершу перебийте часникові зубчики і яйця блендером до однорідності. Додайте сіль, розпушувач і зелень, ще раз все перемішайте. Влийте сметану, йогурт чи молоко, всипте борошно і вимішайте тісто.
Присипте робочу поверхню борошном, розкатайте і поріжте на трикутні часточки-пампушки. Випікайте на пательні на олії, як на відео. Подавайте з соусами до смаку!
Порада від Інформатора: щоб прибрати запах часнику з рук, потріть їх розрізаним лимоном!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.