Чим харчується колишня дружина Віталія Кличка

Приготуйте незвичайний овочевий супчик з батату, моркви й імбиру

Рецепт, їжа, продукти, харчування, лайфхак, корисні поради, Кличко, спорт, дієта
Рецепти сподобаються усім, хто тримає гарну форму

Рецепти дієтичних супу та салату від спортсменки сподобаються усім, хто тримає гарну форму. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!

26 лютого свій День народження святкує українська спортсменка й модель, екс-дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова. В свої знову 19 (Наталії виповниться 50 років) жінка має трьох дітей і прекрасну фітнес-фігуру. Вона є авторкою одного з розділів під назвою "Мій шлях до ідеальної фігури" - до книги братів Кличко "Наш фітнес".

Наталія Єгорова з дорослими дітьми!
Наталія Єгорова з дорослими дітьми!

На тому, як тримати фізичну форму, Наталія точно знається, це видно неозброєним оком. Для тих, хто прагне мати підтягнуту й струнку фігуру попри все - генетику, стрес, вік та інші фактори - Інформатор обрав підказки з арсеналу колишньої Віталія Кличка. Овочі вам в допомогу! 

Рецепт №1. Овочевий супчик з батату, моркви й імбиру

Вам знадобиться:

  • Солодка картопля (можна замінити звичайною) - 2-3 штуки.
  • Червона цибуля - 1 штука.
  • Селера, фенхель, петрушка - пучечки.
  • Імбир (маринований) - до смаку.
  • Апельсин (сік, цедра) - 1 штука.
Кілограм батату у великих маркетах коштує близько 200 гривень, тож можна замінити цей солодкуватий інгредієнт звичайною картоплею.
Кілограм батату у великих маркетах коштує від 150 гривень, тож можна замінити цей солодкуватий інгредієнт звичайною картоплею.

Як готувати:

Помийте, почистіть і поріжте крупними шматками солодку картоплю, відваріть її до напівготовності. Якщо рідина википіла, додайте до каструлі ще води та доведіть її вміст разом із бататом до кипіння.

Цибулю можна порізати напівкільцями, а можна дрібним кубичком, це вже як вам більше подобається. Промийте свіжу селеру, фенхель та петрушку. Додайте останні разом із цибулею до каструлі з бабатом, злегка перемішайте й проваріть ще кілька хвилин.

Порада від Інформатора: наприкінці приготування страви, за повної готовності батату (будьте уважні, не розваріть його - усього батат готується на середньому вогні протягом десь 15-20 хвилин!), додайте до супу маринований імбир за смаком та вичавіть сік половини апельсина. Іншу половину перебийте в блендері і теж додайте до страви. Смачного! 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_yegorova)

Рецепт №2. Салат дня!

Вам знадобиться:

  • Листя салату - 2-3 штуки.
  • Морква - 1 штука.
  • Солодкий перець - до смаку.
  • Кабачки - 1 штука.
  • Баклажани - 1 штука.

Для заправки:

  • Лимон - 1 штука.
  • Оливкова олія - для заправки. 
  • Кунжут - дрібка.
  • Мед - 2 столові ложки. 
  • Сіль, перець - до смаку.
  • Листя кінзи - до смаку.

 

Як готувати:

Помийте, почистіть та обсмажте моркву, баклажани й кабачки. Додайте солодкий перець та свіжий салат. 

Зробіть заправку, змішавши листя кінзи з кунжутом або кунжутною пастою, соком лимона, медом та оливковою олією. Посоліть та поперчіть до смаку. Заправте салат. І нехай смакує! 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_yegorova)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube