Чим харчується колишня дружина Віталія Кличка

Читать на русском

Приготуйте незвичайний овочевий супчик з батату, моркви й імбиру

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, лайфхак, корисні поради, Кличко, спорт, дієта
Рецепти сподобаються усім, хто тримає гарну форму

Приготуйте незвичайний овочевий супчик з батату, моркви й імбиру

Рецепти дієтичних супу та салату від спортсменки сподобаються усім, хто тримає гарну форму. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!

26 лютого свій День народження святкує українська спортсменка й модель, екс-дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова. В свої знову 19 (Наталії виповниться 50 років) жінка має трьох дітей і прекрасну фітнес-фігуру. Вона є авторкою одного з розділів під назвою "Мій шлях до ідеальної фігури" - до книги братів Кличко "Наш фітнес".

Наталія Єгорова з дорослими дітьми!
Наталія Єгорова з дорослими дітьми!

На тому, як тримати фізичну форму, Наталія точно знається, це видно неозброєним оком. Для тих, хто прагне мати підтягнуту й струнку фігуру попри все - генетику, стрес, вік та інші фактори - Інформатор обрав підказки з арсеналу колишньої Віталія Кличка. Овочі вам в допомогу! 

Рецепт №1. Овочевий супчик з батату, моркви й імбиру

Вам знадобиться:

  • Солодка картопля (можна замінити звичайною) - 2-3 штуки.
  • Червона цибуля - 1 штука.
  • Селера, фенхель, петрушка - пучечки.
  • Імбир (маринований) - до смаку.
  • Апельсин (сік, цедра) - 1 штука.
Кілограм батату у великих маркетах коштує близько 200 гривень, тож можна замінити цей солодкуватий інгредієнт звичайною картоплею.
Кілограм батату у великих маркетах коштує від 150 гривень, тож можна замінити цей солодкуватий інгредієнт звичайною картоплею.

Як готувати:

Помийте, почистіть і поріжте крупними шматками солодку картоплю, відваріть її до напівготовності. Якщо рідина википіла, додайте до каструлі ще води та доведіть її вміст разом із бататом до кипіння.

Цибулю можна порізати напівкільцями, а можна дрібним кубичком, це вже як вам більше подобається. Промийте свіжу селеру, фенхель та петрушку. Додайте останні разом із цибулею до каструлі з бабатом, злегка перемішайте й проваріть ще кілька хвилин.

Порада від Інформатора: наприкінці приготування страви, за повної готовності батату (будьте уважні, не розваріть його - усього батат готується на середньому вогні протягом десь 15-20 хвилин!), додайте до супу маринований імбир за смаком та вичавіть сік половини апельсина. Іншу половину перебийте в блендері і теж додайте до страви. Смачного! 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_yegorova)

Рецепт №2. Салат дня!

Вам знадобиться:

  • Листя салату - 2-3 штуки.
  • Морква - 1 штука.
  • Солодкий перець - до смаку.
  • Кабачки - 1 штука.
  • Баклажани - 1 штука.

Для заправки:

  • Лимон - 1 штука.
  • Оливкова олія - для заправки. 
  • Кунжут - дрібка.
  • Мед - 2 столові ложки. 
  • Сіль, перець - до смаку.
  • Листя кінзи - до смаку.

 

Як готувати:

Помийте, почистіть та обсмажте моркву, баклажани й кабачки. Додайте солодкий перець та свіжий салат. 

Зробіть заправку, змішавши листя кінзи з кунжутом або кунжутною пастою, соком лимона, медом та оливковою олією. Посоліть та поперчіть до смаку. Заправте салат. І нехай смакує! 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_yegorova)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.