Чим харчується колишня дружина Віталія Кличка
Приготуйте незвичайний овочевий супчик з батату, моркви й імбиру
Приготуйте незвичайний овочевий супчик з батату, моркви й імбиру
Рецепти дієтичних супу та салату від спортсменки сподобаються усім, хто тримає гарну форму. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
26 лютого свій День народження святкує українська спортсменка й модель, екс-дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова. В свої знову 19 (Наталії виповниться 50 років) жінка має трьох дітей і прекрасну фітнес-фігуру. Вона є авторкою одного з розділів під назвою "Мій шлях до ідеальної фігури" - до книги братів Кличко "Наш фітнес".
На тому, як тримати фізичну форму, Наталія точно знається, це видно неозброєним оком. Для тих, хто прагне мати підтягнуту й струнку фігуру попри все - генетику, стрес, вік та інші фактори - Інформатор обрав підказки з арсеналу колишньої Віталія Кличка. Овочі вам в допомогу!
Рецепт №1. Овочевий супчик з батату, моркви й імбиру
Вам знадобиться:
- Солодка картопля (можна замінити звичайною) - 2-3 штуки.
- Червона цибуля - 1 штука.
- Селера, фенхель, петрушка - пучечки.
- Імбир (маринований) - до смаку.
- Апельсин (сік, цедра) - 1 штука.
Як готувати:
Помийте, почистіть і поріжте крупними шматками солодку картоплю, відваріть її до напівготовності. Якщо рідина википіла, додайте до каструлі ще води та доведіть її вміст разом із бататом до кипіння.
Цибулю можна порізати напівкільцями, а можна дрібним кубичком, це вже як вам більше подобається. Промийте свіжу селеру, фенхель та петрушку. Додайте останні разом із цибулею до каструлі з бабатом, злегка перемішайте й проваріть ще кілька хвилин.
Порада від Інформатора: наприкінці приготування страви, за повної готовності батату (будьте уважні, не розваріть його - усього батат готується на середньому вогні протягом десь 15-20 хвилин!), додайте до супу маринований імбир за смаком та вичавіть сік половини апельсина. Іншу половину перебийте в блендері і теж додайте до страви. Смачного!
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Рецепт №2. Салат дня!
Вам знадобиться:
- Листя салату - 2-3 штуки.
- Морква - 1 штука.
- Солодкий перець - до смаку.
- Кабачки - 1 штука.
- Баклажани - 1 штука.
Для заправки:
- Лимон - 1 штука.
- Оливкова олія - для заправки.
- Кунжут - дрібка.
- Мед - 2 столові ложки.
- Сіль, перець - до смаку.
- Листя кінзи - до смаку.
Як готувати:
Помийте, почистіть та обсмажте моркву, баклажани й кабачки. Додайте солодкий перець та свіжий салат.
Зробіть заправку, змішавши листя кінзи з кунжутом або кунжутною пастою, соком лимона, медом та оливковою олією. Посоліть та поперчіть до смаку. Заправте салат. І нехай смакує!
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Дієта Сінді Кроуфорд: рецепт коронної страви
- Курка з сиром та базиліком для ситного сніданку
- Сніданок у стилі модної ф'южин-кухні: раз-два і готово
- Замість звичних сніданків - три найкращі рецепти тостів
- Занадто гаряче: чим врятувати язик після харчового опіку
- Хочу соски як у Бекхема: чоловіки платять шалені гроші пластичним хірургам