Биточки з тюльки по-одеськи

Цей рецепт бюджетний і простий в приготуванні, а ще - це дуже смачно

Рецепт, їжа, продукти, кухня, харчування, корисні поради, лайфхак
Відчуйте смак моря у себе на кухні!

Рецепт биточків з риби сподобається всім її прихильникам. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.

2 вересня українська Одеса відзначає День міста. З такої нагоди, аби привітати місто-герой Одесу, що є перлиною біля моря, приготуємо биточки з тюльки!

Одеса - українська перлина біля моря!
Одеса - українська перлина біля моря!

Вам знадобиться:

  • Тюлька (свіжа) - 500 г.
  • Яйце - 1 штука. 
  • Майонез - 20 г.
  • Борошно - 40 г.
  • Олія - 60 г.
  • Сіль, перець мелений - до смаку.

Для соусу:

  • Майонез - 50 г.
  • Цибуля - 20 г.
  • Мариновані огірки - 20 г.
  • Кріп - 5 г. 
  • Каперси - 5 г.
Битчоки з тюлечки саме для тих, хто скучає по морю
Битчоки з тюлечки саме для тих, хто скучає по морю :)
Фото: відкриті джерела

Як готувати:

Тюльку почистіть від хребтів та кишок, промийте під водою, обсушіть, посоліть та поперчіть. Розділіть на чотири частини та сформуйте у вигляді биточків.

В яйце додайте майонез та сіль. Биточки вмочіть у борошно й обсмажте на розпеченій олії з обох боків, накрийте кришкою і доведіть до готовності.

Порада від Інформатора: в майонез додайте нарізані дрібним кубиком цибулю ріпчасту, огірки, дрібно рубаний кріп і каперси. Все перемішайте. Соус готовий. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube