Цей рецепт бюджетний і простий в приготуванні, а ще - це дуже смачно
Рецепт биточків з риби сподобається всім її прихильникам. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
2 вересня українська Одеса відзначає День міста. З такої нагоди, аби привітати місто-герой Одесу, що є перлиною біля моря, приготуємо биточки з тюльки!
Для соусу:
Тюльку почистіть від хребтів та кишок, промийте під водою, обсушіть, посоліть та поперчіть. Розділіть на чотири частини та сформуйте у вигляді биточків.
В яйце додайте майонез та сіль. Биточки вмочіть у борошно й обсмажте на розпеченій олії з обох боків, накрийте кришкою і доведіть до готовності.
Порада від Інформатора: в майонез додайте нарізані дрібним кубиком цибулю ріпчасту, огірки, дрібно рубаний кріп і каперси. Все перемішайте. Соус готовий. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.