М'ясний суп Тора: здивуєтеся, хто його приготував

Виявляється, актор Кріс Гемстворт чудово куховарить

Рецепт, їжа, харчування, корисні поради, лайфхак, продукти, кухня
Приготуємо коронну першу страву актора.

Рецепт "супу Тора" сподобається не тільки прихильникам цього кіногероя, а й прихильникам актора, який його зіграв. Готувати страву просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.  

Нагадаємо, що Thor - це американський супергеройський фільм 2011 року, заснований на коміксах про однойменний персонаж видавництва Marvel Comics.

11 серпня народився австралійський актор, номінант на премію BAFTA, який втілив на екранах Тора - Кріс Гемсворт. Він чудово куховарить. Приготуємо його коронну першу страву. 

Кріс Гемсворт в ролі Тора.
Кріс Гемсворт в ролі Тора.

Вам знадобиться: 

  • Овочевий бульйон - 8 склянок (2 л).
  • Оливкова олія - 2 чайні ложки.
  • Цибуля, нарізана кубиками - 1 штука.
  • Часник подрібнений - 2 зубчики.
  • Цибуля-порей - 2 штуки.
  • Гриби, нарізані пластинками - 250 г.
  • Селера - 6 стебел.
  • Морква - 3 штуки.
  • Картопля, нарізана кубиками - 700 г.
  • Батат - 400 г.
  • Гарбуз - 600 г. 
  • Петрушка - 6 гілочок. 
  • Ягня або бараняча лопатка - 600 г.
  • Консервовані томати - 350-400 мл. 
  • Бульйон з кістки - 1 чашка (250 мл).
  • Сіль і перець - до смаку.
рецепт 1
Кріс Гемсворт чудово готує, а для ролі Тора набирав вагу до 100 кг та їв щонайменше 8 разів на день!

Як готувати:

Доведіть бульйон до кипіння у великій каструлі. Одночасно розігрійте сковороду на слабкому-середньому вогні, додайте олію та обсмажте цибулю та часник протягом 5 хвилин, щоб підрум’янилися. Тим часом до киплячого бульйону додайте цибулю-порей і гриби. Додайте в каструлю решту овочів, а потім петрушку та м'ясо.

Додайте обсмажену цибулю та часник, помідори та кістковий бульйон, добре перемішайте. Готуйте 45 хвилин або поки овочі та м'ясо не стануть м’якими. Можливо, вам доведеться додати ще трохи бульйону під час варіння. Вийміть м’ясо з супу, очистіть його від кісток і поверніть в суп. Приправте сіллю та перцем до свого смаку і подавайте. 

Порада від Інформатора: зберігайте в холодильнику до 5 днів або в замороженому вигляді до 3 місяців. Замість баранини можна використати свинину. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube