Готувати цей легкий супчик співака навчила його мама
Рецепт супу зі "змійкою та копійками" сподобається дорослим і дітям! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
9 серпня народився український естрадний співак, композитор та автор пісень, Народний артист України Олександр Пономарьов. Співак любить українську домашню кухню й залюбки готує сам. Зокрема, за сімейною традицією артист готує для близьких супчик "зі змійкою й копійками", як говорить його син. Цей суп, за словами Олександра Пономарьова, готувала ще його мама. Це легка страва з виразним домашнім смаком. Вона має один секрет - цибулю слід обсмажувати на вершковому маслі.
В киплячу воду киньте лавр і перець горошком, поріжте середнього розміру кубиком картоплю і також опустіть у воду. Зробіть засмажку - на вершковому маслі! - до золотистого кольору підсмажте дрібно порізану цибулю та моркву. Вкиньте засмажку в каструлю, проваріть все на середньому вогні.
Коли картопля майже готова, додайте в каструлю макарони. Поперчіть, посоліть. Тим часом збийте яйця в піалі до однорідної маси так, ніби готуєте омлет. Наріжте сосиску, а далі влийте в каструлю яйця тонкою цівкою та вкиньте "медальйони" сосисок. Суп готовий, смачного!
Порада від Інформатора: коли вводитимете яйця - суп слід постійно перемішувати.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.