Готуємо млинці за незвичними рецептами, розсуваючи межі власних кулінарних смаків.
Рецепт млинців з капустою та сиром сподобається усім прихильникам цих нехитрих, проте таких смачних інгредієнтів. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
Для начинки:
Для тіста на млинці:
Покладіть вершкове масло, капусту, шпинат та гарбузове насіння на велику сковороду, додайте чайну ложку солі і готуйте на сильному вогні, часто помішуючи, близько 20 хвилин, поки овочі не розм'якнуть. Додайте добре змелений перець, готуйте ще хвилину, а потім зменшіть вогонь до середньо-слабкого.
Замісіть тісто на млинці та приготуйте їх. Для цього збийте яйця вінчиком із цукром та сіллю. До яєць додайте 500 мл води і доведіть суміш до однорідності. В кілька етапів введіть муку, постійно помішуючи тісто міксером або вінчиком. Млинці вийдуть більш повітряними, якщо борошно перед цим добре просіяти.
Додайте до тіста олію. Випікайте млинці на воді по 1-1,5 хвилини на антипригарній сковорідці. За потреби додайте вершкове масло для смаження.
Далі покладіть один готовий млинець на капустяну суміш і залиште його на 30 секунд, щоб він розм'як. Перекладіть млинець на деко 20 см х 30 см, застелене жиронепроникним папером, ложкою викладіть капустяну суміш на одну половину млинця, а другу половину згорніть, щоб накрити начинку.
Перемістіть наповнений млинець на край дека, потім повторіть з рештою млинцями, спочатку розм'якшивши їх на капустяній суміші, а потім уклавши разом на деко. Зверху на кожен млинець покладіть скибочку м'якого сиру, потім смажте в духовці чи на грилі, допоки сир не розплавиться і не почне підрум'янюватися.
Порада від Інформатора: збризніть готові млинці оливковою олією, додайте добре змелений перець та солодку паприку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.