Проста хитрість допоможе залишити кухню і руки чистими
Буряк - це сильний природній барвник, мати справу з яким складно, аби не забруднити все навколо! Проте ми часто використовуємо його у якості інгредієнта до різних страв, зокрема - до українського борщу. Ну який борщ без буряка, правильно - ніякий! Тому кожна господиня має знати цей простий лайфхак: як натерти буряк, і не забруднити руки.
Покладіть тертушку в щільний пакет. Туди ж покладіть буряк. Натирайте буряк об лезо тертушки - тримаючи його через пакет. Тобто фактично ви не контактуватимете руками з овочем. Але робити це слід обережно, аби не натерти пакет разом з буряком. Якщо ви все зробите правильно, то отримаєте в пакеті натертий буряк і тертушку. Останню варто вийняти, аби використовувати готовий інгредієнт за призначенням!
Порада від Інформатора: використовуйте щільні харчові пакети або пакети для герметизації продуктів, призначені для зберігання їжі (не варто брати канцелярські файли). Також залиште тонку пластину буряку товщиною десь 0,5 см, аби не натерти його разом з пакетом.
В соцмережах такий лайфхак зустріли по-різному. Комусь він прийшовся до смаку, адже, на думку коментаторів, здатен сильно спростити життя на кухні. Інші поставились до винаходу вельми скептично. Логічніше одягнути гумові рукавички і фартух. Хоча це не вбереже від польотів буряка по всій кухні.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.