Соковитий і ароматний овочевий кіш по-французьки до Дня пирога

Читать на русском

Рецепт овочевого пирога сподобається усім, хто зберігає фітнес-фігуру

Читать на русском
Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Ми обрали доволі універсальний рецепт, який готувати доволі просто й не надто довго!

Рецепт овочевого пирога сподобається усім, хто зберігає фітнес-фігуру

Рецепт овочевого пирога сподобається усім, хто зберігає фітнес-фігуру. Готувати його просто. А щоб смакувало ще ліпше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

23 січня проводиться Національний день пирогів в США та День пиріжка. Ці січневі заходи у третьої декаді місяця мають традиційний щорічний характер. Тільки в продуктових магазинах за рік продається близько 186 мільйонів пирогів.

Приготуємо кіш - це відкритий французький пиріг з основою з пісочного, іноді листкового тіста, різноманітною начинкою та заливкою з яєць та вершків.

Пропонуємо вашій увазі солоний ситний пиріг з вельми універсальних продуктів, і веганам підійде.
Пропонуємо вашій увазі солоний ситний пиріг з вельми універсальних продуктів, і тим, хто не їсть м'ясо, підійде.

Вам знадобиться:

  • М’який сир - 500−600 г
  • Яйця - 4 штуки.
  • Борошно з вівсяних висівок - 6 столових ложок.
  • Борошно з пшеничних висівок - 3 столові ложки.
  • Гілка томатів черрі.
  • Сир моцарела - 200 г.
  • Цибулі-порей - кілька листків.
  • Молоко або кефір - третина склянки. 
  • Сіль за смаком.
Овочевий пиріг готувати зовсім нескладно, а смак того вартий, переконайтеся самі!
Овочевий пиріг готувати зовсім нескладно, а смак того вартий, переконайтеся самі!

Як готувати: 

Висипте в глибоку миску борошно з вівсяних і пшеничних висівок. Ви можете виготовити його самостійно, подрібнивши висівки в кавомолці. ⠀

Додайте яйця і добре перемішайте. Додайте 3 столові ложки м’якого сиру, ще раз добре перемішайте і трохи посоліть. Якщо тісто здасться занадто щільним, можна додати третину склянки молока або кефіру, але тільки в разі, якщо воно не буде формуватися. ⠀

Викладіть тісто у форму діаметром 22−24 сантиметри. Поставте форму в заздалегідь розігріту до 180 С піч приблизно на 10−15 хвилин. Поки основа випікається, підготуємо начинку.

Викладіть весь сир у чашу. Додайте до сиру яйця і змішайте, трохи підсоливши. Подрібніть цибулю. Не нарізайте занадто дрібно, щоб її смак добре відчувався в готовому пирозі. Додайте цибулю в чашу з сиром, добре вимішайте. ⠀

Дістаньте форму з основою з печі, зверху викладіть підготовлену суміш. Сир натріть на крупній тертці і присипте ним поверхню пирога. Зверху викладіть гілочки помідорів, трохи натискаючи, щоб вони наполовину занурилися в сирну масу. 

Порада від Інформатора: ще приберіть форму в духовку і випікайте до готовності приблизно 20−30 хвилин.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.