Філе в соусі з томатами, нагетси і курка, запечена з рисом, грибами та травами
Рецепти незвичайних страв з курки сподобаються усім прихильникам пригощань з м'яса птиці. Готувати їх просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Салат:
В рукав для випікання викладаємо курячі ніжки, висипаємо поверх них рис, також викладаємо порізані навпіл чи на четвертинки шампіньйони. Поливаємо все олією, присмачуємо спеціями, додаємо сіль та перець.
Заливаємо водою, потім додаємо вершки. Завязуємо пакет, масажуємо його вміст, аби він добре просочився приправами. Відправляємо в духовку на годинку при температурі 200 С.
Порада від Інформатора: вийміть і подивіться, чи готова страва, якщо ні, ще поставте назад в духовку й запікайте до готовності. Подавайте з салатом з вищезгаданих інгредієнтів.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
В натертий твердий сир викладіть подрібнене до стану фаршу куряче м'ясо. Вбийте яйце, все перемішайте. Викладіть суміш в пакет для заморозки, притиснувши його так, аби вийшов брикет з котлетою всередині. Заморозьте вміст.
Розморозьте брикет фаршу з сиром. Розріжте на чотирикутники. Обмокніть кожен чотирикутничок - нагетс - в панірувальних сухарях. смажте на олії до золотистого кольору. Смачного!
Зробіть на шматках курячого філе поперечні розрізи. Змішайте олію, соєвий соус, сіль, перець, кмин, паприку, лавр та мед й добре обмокніть шматки філе в цьому соусі. Залиште постояти в ньому на 30-60 хвилин.
Наріжте кільцями й викладіть на деко червону цибулю. Поверх цибулі викладіть кружальця томатів. Зверху на томати викладіть замариноване в соусі куряче філе й поставте в духовку при температурі 180 С хвилин на 30-40.
Коли філе пустить сік і зверху трошки підсохне під час приготування, присипте його тертим сиром та ще поставте в духовку до готовності м'яса.
Порада від Інформатора: на фінальному етапі слідкуйте, щоб сир не згорів! Подавайте з томатним соком, квасом чи колою до смаку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.