Як смачно попоїсти – за мінімуму інгредієнтів
17 листопада українці відзначають Міжнародний день студента. Оскільки харчуються студенти в гуртожитках здебільшого макаронами, бутербродами, чаєм та яблуками, Інформатор підкаже, як смачно попоїсти – за мінімуму інгредієнтів. Рецепти студентської піци з пельменів та а-ля червоної ікри сподобаються молоді. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Спершу треба розкатати з тіста коло. Зробити борт майбутньої піци та викласти тісто на попередньо змащену вершковим маслом фольгу, розстелену на великому деко або викласти тісто у відповідну форму.
Нагріти сковороду з вершковим маслом або рослинною (оливковою) олією, викласти туди заморожені пельмені та обсмажити до золотистої скоринки. Зменшити вогонь, додати сметану, трохи петрушки, кропу і гасити пельмені хвилин 10-15 з накритою кришкою, іноді помішуючи, – якщо підгоратимуть, додати трохи води.
У фіналі розмажте томатний соус по тісту. Викладіть пельмені по всій площині кола та посипте тертим сиром, кропом, петрушкою. Випікайте у попередньо розігрітій до 200-220 С духовці 20-25 хвилин.
Спершу треба почистити моркву і дрібно нарізати її кубиками розміром 3-4 мм, не більше. Те, що вийшло - добре перемішати з вершковим маслом й поставити в холодильник.
Тим часом можна почистити оселедець і так само акуратно нарізати дрібними та однаковими кубиками. Потім все змішати та ще раз поставити в холодильник.
Порада від Інформатора: їсти рекомендується в бутербродах.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.