Така смачна і ситна страва схожа на яєчно-сирну піцу з рибною й овочевою начинкою
Рецепт омлету з рибною консервою сподобається всім поціновувачам страв з риби. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Відкрийте рибну консерву, викладіть її вміст у піалу та вбийте туди яйця. Перемішайте масу виделкою так, аби вона вийшла більш-менш однорідна (наскільки це можливо).
Додайте до риби та яєць зелену цибулю, борошно, сіль та спеції, ще раз все перемішайте. Вичавіть сік половинки лайма і знов перемішайте.
На пательні на оливковій олії легко підсмажте кільця ріпчастої цибулі та солодкий перець соломкою. Посоліть овочі, а згодом додайте до них рибну суміш з яйцями та спеціями. Рівномірно розподіліть цибулю й перець у суміші.
Смажте під кришкою до готовності, посипте омлет тертим твердим сиром та меленим чорним перцем. Залиште під кришкою ще на пару хвилин, поки сир не розтопиться.
Порада від Інформатора: замість сардин ви можете навіть взяти звичайну кільку в томаті. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.