П'ять сучасних начинок для фаршированого перцю

Домашня кухня більш екологічна, адже в цьому випадку ви точно знаєте про кожен наявний інгредієнт

Лайфхак, корисні поради, кухня, їжа, продукти, перці, начинка, фарш
Ці начинки урізноманітнять вашу кулінарну карту на осінь!

Гарні господині часто готують фарш та начинки до перців, голубців чи вареників самостійно. Власне, як і котлети, голубці й вареники. Вважається, що домашня кухня більш екологічна, адже в цьому випадку ви точно знаєте про кожен наявний інгредієнт. Отже, сьогодні Інформатор розповість про п'ять способів приготування начинки до перчиків, поїхали!

Переваги такого стану речей очевидні, а осінь підказує нам рецепт фаршированих перців.
Переваги харчування вдома очевидні, а осінь підказує нам рецепт фаршированих перців.

Спосіб №1 – класичний з морквою

Вам знадобляться: яловичий фарш (або фарш із суміші м'яса) + відварений рис + ріпчаста цибуля + морква.

Спосіб №2 – грибний з перловкою

Вам знадобляться: шампіньйони + помідор + відварена перловка + цибуля.

Спосіб №3 – з фаршем і булгуром

Вам знадобляться: курячий фарш + цибуля + відварений булгур + помідор.

Спосіб №4 – з сиром та кускусом

Вам знадобляться: відварений кускус + помідор + сир/рікота + морква.

Спосіб №5 – з гречкою і базиліком

Вам знадобляться: гречана крупа + цибуля + капуста + базилік + сушена паприка.

Як готувати: 

Змішайте інгредієнти для начинки, помийте солодкий перець, бланшуйте в підсоленій воді й начиніть. Фаршировані перці залийте томатним соусом, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Варіть на невеликому вогні під кришкою до готовності близько 50 хвилин.

Порада від Інформатора: перець для фаршировки бажано брати невеликий, до кожної начинки можна додати сіль і чорний перець, а також улюблені спеції до смаку. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube