Домашня кухня більш екологічна, адже в цьому випадку ви точно знаєте про кожен наявний інгредієнт
Гарні господині часто готують фарш та начинки до перців, голубців чи вареників самостійно. Власне, як і котлети, голубці й вареники. Вважається, що домашня кухня більш екологічна, адже в цьому випадку ви точно знаєте про кожен наявний інгредієнт. Отже, сьогодні Інформатор розповість про п'ять способів приготування начинки до перчиків, поїхали!
Вам знадобляться: яловичий фарш (або фарш із суміші м'яса) + відварений рис + ріпчаста цибуля + морква.
Вам знадобляться: шампіньйони + помідор + відварена перловка + цибуля.
Вам знадобляться: курячий фарш + цибуля + відварений булгур + помідор.
Вам знадобляться: відварений кускус + помідор + сир/рікота + морква.
Вам знадобляться: гречана крупа + цибуля + капуста + базилік + сушена паприка.
Змішайте інгредієнти для начинки, помийте солодкий перець, бланшуйте в підсоленій воді й начиніть. Фаршировані перці залийте томатним соусом, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Варіть на невеликому вогні під кришкою до готовності близько 50 хвилин.
Порада від Інформатора: перець для фаршировки бажано брати невеликий, до кожної начинки можна додати сіль і чорний перець, а також улюблені спеції до смаку. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.