Осіннє меню: перепелині яйця в печерицях

Азіатський рецепт фаршированих грибів

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Подавайте страву, притрусивши зеленою цибулею.

Рецепт страви з перепелиних яєць, грибів і цибулі сподобається всім гурманам, вегетаріанцям і тим, хто цінує естетичний складник кулінарії. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.

Вам знадобиться:

  • Печериці (крупні) – 10 штук.
  • Перепелині яйця – 10 штук.
  • Зелена цибуля – два пера
  • Соєвий соус – 30 мл.
  • Олія – 50 мл.

Як готувати: 

Помийте печериці та дістаньте ніжку з шапочки. Цілі шапочки викладіть на тарілку в перевернутому вигляді. В кожний отвір розбийте перепелине яйце.

Опустіть тарілку в киплячу воду так, щоб печериці зварилися на пару під кришкою. Залийте зварені печериці з яйцями всередині киплячою олією, соєвим соусом.

Порада від Інформатора: подавайте, притрусивши зеленою цибулею. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube