Азіатський рецепт фаршированих грибів
Рецепт страви з перепелиних яєць, грибів і цибулі сподобається всім гурманам, вегетаріанцям і тим, хто цінує естетичний складник кулінарії. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Помийте печериці та дістаньте ніжку з шапочки. Цілі шапочки викладіть на тарілку в перевернутому вигляді. В кожний отвір розбийте перепелине яйце.
Опустіть тарілку в киплячу воду так, щоб печериці зварилися на пару під кришкою. Залийте зварені печериці з яйцями всередині киплячою олією, соєвим соусом.
Порада від Інформатора: подавайте, притрусивши зеленою цибулею.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.