Запечені фрикадельки зі свинини та естрагону з цибулею порей та смаженими на маслі сухарями – страва для справжніх гурманів
Рецепт фрикадельок зі свинячого фаршу з цибулею порей сподобається всім, хто любить виразні смаки м'ясних страв. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Розігрійте духовку до 200C. Цибулю порей вимийте й наріжте скибочками товщиною ½ см. Покладіть цибулю порей у велику форму для смаження, потім змішайте з маслом, чилі та лимонним соком.
Змішайте інгредієнти для фрикадельок у великій мисці. Сформуйте 16-18 кульок однакового розміру, викладіть їх на цибулю порей, а потім запікайте 20 хвилин, поки фрикадельки не почнуть підрум’янюватися зверху.
Поки готуються фрикадельки та цибуля порей, збийте закваску в кухонному комбайні з панірувальними сухарями. Розтопіть масло на сковороді до появи бульбашок, потім перемішайте з панірувальними сухарями.
Готуйте на середньому вогні протягом двох хвилин, потім додайте гострий перець та лимонну цедру й готуйте ще хвилину, поки панірувальні сухарі не підрум’яняться та не стануть хрусткими.
Спробуйте на смак, додайте солі та більше чилі – страва має мати ситний гострий і солоний відтінок!
Порада від Інформатора: коли фрикадельки будуть готові, посипте їх зверху хрусткими сухарями й одразу подавайте. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.